...захар и растително масло. Кремовата плънка обикновено се състои от смес от пудра захар, ванилов екстракт и растителна мазнина. Точната рецепта може да варира леко в зависимост от региона или конкретната вариация на продукта.
Орео бисквитките са известни със своята отличителна форма, с вълнообразен ръб и релефно лого от едната страна на вафлата. Те се радват на популярност сред хора от всички възрасти и могат да се консумират като самостоятелна закуска или да се използват в различни десертни рецепти.
...а ванилинът се извлича от луга, произвеждано при производството на хартия. Вкусът е най-важната характеристика, която отличава ванилина от ванилията. Синтетичният заместител на ванилията има по-интензивен вкус от естествения плод на растението. Има форма на малки бели до леко жълти кристали.
...{"Dégustation":"Песак-Леонян в най-добрия му вид. Цветът е блестящ и дълбок с рубинови отенъци. Букетът е сложен и изтънчен, с нотки на червени плодове и виолетки, и деликатно ванилов. В устата, танините са копринени и хармонични с леко дървесен и дълготраен плодов финал.","Commentaire":"От Средновековието насам, регионът Песак-Леонян е известен с вината си. Почвите, съставени от грави, камъни и...
...В сладък смях от касис и круша, се разкрива аромат на детство с слънчево сърце от жасмин и Иланг-иланг. В тази лятна градина
с лекованилов и амбров нюанс, нотите съставят весела гонитба, изпълнена с игривост и свежест.
Връхна нотка: Касис, Круша, Ягода
Сърдечна нотка: Жасмин, Иланг-иланг, Тубероза
Базови нотки: Ванилия от Мадагаскар, Пачули, Амбър
Тайно име: BRIN DE FOLIE
Тегло: 0.400 кг...
...Открийте декорацията на тортите с фондана ScrapCooking®! Идеален за cake design, за покриване на торта или за моделиране на малки фигурки. Този фондан без палмово масло и с естествени оцветители е с професионално качество, с лекованилов вкус. Гъвкав и еластичен, той не се къса и не залепва. Освен това, той е 100% френски, тъй като се произвежда директно в нашите помещения в Фондет.
...Виното: Ето голям формат на купажа Grands Terroirs 1er Cru от имение Veuve Fourny. Пълно с свежест и с много елегантен плодов вкус, това прекрасно пенливо вино от нашите приятели Шарл и Еманюел ни пренася с минералните и въздушни аромати. Нежни нотки на зелена ябълка, цитруси, круша, както и леко докосване на лешник се изразяват деликатно в устата и са придружени от фин ванилов нюанс...
...Период на прибиране: края на септември – началото на октомври.
Цвят на плода: златисто жълт цвят с червени ивици
Вкус: леко сладък и ванилов, с цветен аромат, качество на вкуса отлично.
Тегло: 120-150 гр.
Приложения: яде се пресен, плодова салата, готвене
Транспортабилност: много висока
Съхранение: в хладилно съхранение – до март.
... нотки се съчетават с печените аромати, за да оставят да се изрази нежна горчивина с деликатен дървесен нюанс.
Съставки: какаови зърна, подсладител: малтитол, какаово масло, емулгатор (соев лецитин), натурален ванилов екстракт.
Алергени: Възможно присъствие на ЯДКИ, МЛЯКО и ЯЙЦА, ГЛУТЕН и ФЪСТЪЦИ, съставки, използвани в производствената работилница.
Хранителни стойности (на 100 г): Енергия: 2174 кДж / 527 ккал; Мазнини 43 г, от които наситени 26 г и холестерол 1,7 мг; Въглехидрати 37 г, от които захари <0,5 г, нишесте 3,5 г
Нетно тегло (Г): 100 г
Референтен номер: Таблетка черен шоколад без захар...
... (за пудрата захар)
• Мерителна чаша
• Лъжица
• Кухненски везни
Какви съставки са ви необходими?
• 250 мл студена сметана за разбиване
• 15 гр пудра захар
• 30 мл бърбън
• ½ ч.л. ванилов екстракт
И сега да започнем
Стъпка 1:
Много важно е да поставите купата в хладилника за 10 минути преди употреба. Също така е съществено да се уверите, че сметаната за разбиване е студена.
Стъпка 2:
Пресейте...