Германия, Nürnberg
...захар и растително масло. Кремовата плънка обикновено се състои от смес от пудра захар, ванилов екстракт и растителна мазнина. Точната рецепта може да варира леко в зависимост от региона или конкретната вариация на продукта. Орео бисквитките са известни със своята отличителна форма, с вълнообразен ръб и релефно лого от едната страна на вафлата. Те се радват на популярност сред хора от всички възрасти и могат да се консумират като самостоятелна закуска или да се използват в различни десертни рецепти.
Полша, Warszawa, Poland
...а ванилинът се извлича от луга, произвеждано при производството на хартия. Вкусът е най-важната характеристика, която отличава ванилина от ванилията. Синтетичният заместител на ванилията има по-интензивен вкус от естествения плод на растението. Има форма на малки бели до леко жълти кристали.
Франция, Bordeaux
...{"Dégustation":"Песак-Леонян в най-добрия му вид. Цветът е блестящ и дълбок с рубинови отенъци. Букетът е сложен и изтънчен, с нотки на червени плодове и виолетки, и деликатно ванилов. В устата, танините са копринени и хармонични с леко дървесен и дълготраен плодов финал.","Commentaire":"От Средновековието насам, регионът Песак-Леонян е известен с вината си. Почвите, съставени от грави, камъни и...
Франция, Venissieux
...В сладък смях от касис и круша, се разкрива аромат на детство с слънчево сърце от жасмин и Иланг-иланг. В тази лятна градина с леко ванилов и амбров нюанс, нотите съставят весела гонитба, изпълнена с игривост и свежест. Връхна нотка: Касис, Круша, Ягода Сърдечна нотка: Жасмин, Иланг-иланг, Тубероза Базови нотки: Ванилия от Мадагаскар, Пачули, Амбър Тайно име: BRIN DE FOLIE Тегло: 0.400 кг...
Франция, Fondettes
...Открийте декорацията на тортите с фондана ScrapCooking®! Идеален за cake design, за покриване на торта или за моделиране на малки фигурки. Този фондан без палмово масло и с естествени оцветители е с професионално качество, с леко ванилов вкус. Гъвкав и еластичен, той не се къса и не залепва. Освен това, той е 100% френски, тъй като се произвежда директно в нашите помещения в Фондет.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...Виното: Ето голям формат на купажа Grands Terroirs 1er Cru от имение Veuve Fourny. Пълно с свежест и с много елегантен плодов вкус, това прекрасно пенливо вино от нашите приятели Шарл и Еманюел ни пренася с минералните и въздушни аромати. Нежни нотки на зелена ябълка, цитруси, круша, както и леко докосване на лешник се изразяват деликатно в устата и са придружени от фин ванилов нюанс...
ufs.country_names.RU, Moscow
... лъжици от праха Mugcake. Печете в микровълновата за 2-3 минути. Оставете да се охлади леко, извадете от чашата, нарежете на парчета и яжте с йогурт, сладко, ядково масло и др. Нетно тегло, кг: 0,164 Брутно тегло, кг: 0,164 Размери (Д * Ш * В), см: 5 * 12 * 16 Опаковка: брутно тегло: 4,94 Размери (Д * Ш * В), см: 28 * 20 * 30 Брой парчета (кг) на палет: 2400 Брой кутии на палет: 80...
Украйна, Haisyn
...Период на прибиране: края на септември – началото на октомври. Цвят на плода: златисто жълт цвят с червени ивици Вкус: леко сладък и ванилов, с цветен аромат, качество на вкуса отлично. Тегло: 120-150 гр. Приложения: яде се пресен, плодова салата, готвене Транспортабилност: много висока Съхранение: в хладилно съхранение – до март.
Франция, Saint Orens De Gameville
... нотки се съчетават с печените аромати, за да оставят да се изрази нежна горчивина с деликатен дървесен нюанс. Съставки: какаови зърна, подсладител: малтитол, какаово масло, емулгатор (соев лецитин), натурален ванилов екстракт. Алергени: Възможно присъствие на ЯДКИ, МЛЯКО и ЯЙЦА, ГЛУТЕН и ФЪСТЪЦИ, съставки, използвани в производствената работилница. Хранителни стойности (на 100 г): Енергия: 2174 кДж / 527 ккал; Мазнини 43 г, от които наситени 26 г и холестерол 1,7 мг; Въглехидрати 37 г, от които захари <0,5 г, нишесте 3,5 г Нетно тегло (Г): 100 г Референтен номер: Таблетка черен шоколад без захар...
Нидерландия, Amsterdam
... (за пудрата захар) • Мерителна чаша • Лъжица • Кухненски везни Какви съставки са ви необходими? • 250 мл студена сметана за разбиване • 15 гр пудра захар • 30 мл бърбън • ½ ч.л. ванилов екстракт И сега да започнем Стъпка 1: Много важно е да поставите купата в хладилника за 10 минути преди употреба. Също така е съществено да се уверите, че сметаната за разбиване е студена. Стъпка 2: Пресейте...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play