...Формаджо ерборинато с трюфел, мек и кремообразен,
лесно намазваем. Неговата ерборинация се разпределя
равномерно в цялата паста, а вкусът придобива
нюанс, по-близък до млякото. Общият вкус
обединява привлекателната сладост на сиренето с
типичния вкус на трюфел.
Средно тегло: 1,5 кг
Минимално узряване: 50 дни...
...Лятото е на път да свърши, което означава, че можем отново да започнем да се притесняваме за Коледа. И най-вече, какво да правим с коледната вечеря? Имаме перфектното италианско решение за вас: Смокини с мус от горгонзола.
3 пресни смокини
– 75 гр горгонзола
– 100 мл разбита сметана
– Зарядно за сметана
– Сифон за разбита сметана
Започнете с разбиването на горгонзолата, това ще бъде по-лесно след...
...Сирене с бяла кора, гладко с леки отвори и плесени.
С мека текстура и кремообразен вид на топло, то придава щедрост и вкус на много приложения.
Характерният му вкус позволява да бъде комбинирано с много рецепти както на топло, така и на студено, в сосове, върху пици, в салати, в ризото..