...Гийом и Елен са поели част от семейната ферма на родителите на Гийом през 2016 година. Те разшириха площта за отглеждане на ревен. Днес те отглеждат 4 хектара ревен. Елен предлага техните преработени продукти на базата на ревен.
... запазването на ароматите, миризмите и текстурата на плода, както изисква традицията.
Срок на годност*: 3 години
Нетно тегло: 370 г и семейен формат 650 г за някои рецепти*
Съдържание на захар: 60%
Конфитюротревен, сертифициран AB
Канал на разпространение: Специализирани магазини (био)...
... Сен Аньон сюр Шер.
Веднага щом плодовете пристигнат в работилницата, ние ги подготвяме, за да запазим максимално тяхната свежест. Започваме през април-май с ягодите, след това ревен, след това кайсии (които идват от стопанството Брунeт в Русийон), след това круша Прекос от Трево и ябълка Рейн дес Ренет, защото обичаме да работим в ритъма на сезоните. През зимата имаме всичкото време да приготвим мармалад от лимон, портокал и мандарина. След това идва времето за ананас през януари.
Нетно тегло: 240 г
Опаковка: стъклен буркан
Наличност: според наличността...
... < 0.1 г","Débordante de saveurs vibrantes de fruits cueillis à la main de chaque saison, cette confiture promet une sensation gustative qui vous donnera envie d’en savoir plus.":"Препълнена с ярки вкусове на ръчно събрани плодове от всеки сезон, този конфитюр обещава вкусово изживяване, което ще ви накара да искате да научите повече.","Teneur totale en fruits:":"Общо съдържание на плодове:","Proteins...
...Пневматично пресоване с внимание. FA и FML. Без сяра по време на винификация.
Отлежаване: В съд.
Бутлиране: В домейна.
Обем: 75 cl
Алкохол: 12°
Дегустация: Ясно изразен златист оттенък! Нос на кремък, акация, конфитюрот цитруси и ревен, корен от ирис и зелен чай! Вкусът е пикантен и меден, но също така минерален.
Обем: 75 cl
Алкохол: 12°...
... подсладени с натурални подсладители. В сортовете със захар има специални, много търсени видове като Киви, Ягоди с Ревен и дори Конфитюрот горски плодове. Последният също се използва за смесване в барбекю сосове. Конфитюрите без захар са подходящи за хора с диабет.
Le Cellier Saint Pierre предлага ръчно изработени продукти като аперитиви, класически конфитюри или без захар (ягоди, малини, кайсии, къпини, горски плодове, череши, боровинки, сливи, ревен, кайсии, касис, ананас, праскови, смокини,…), компот от боровинки, конфитюрот лук, чай, вина, шампанско и пенливи вина.