... на зеленчуци
Търговци на едро на плодове, цветя изеленчуци
Търговия с плодове, цветя изеленчуци
Платформи за съхранение от краткосрочен до дългосрочен период
Транспорт на кратки или дълги разстояния
Обработка в малки и големи хладилни камери
Чрез абсорбиране на етилен, MCE99 може напълно да спре процеса на узряване, запазвайки свежестта и качеството на плодове, зеленчуции цветя.
Неговото използване позволява да се избегнат загубите, свързани с презряване на продуктите, като същевременно предлага по-свежи и по-качествени продукти на потребителите.
...Естествена тръстика, изработена ръчно, идеална за възстановяване, изолиране или укрепване на покриви и стени. Този материал традиционно се използва като естествен консервантзаплодовеизеленчуци в селски къщи и изби, благодарение на отличните си свойства. Процесът на ръчно производство гарантира автентично и висококачествено покритие. Размери: 2,20 м дължина x 0,90 м ширина.
...Витамин C е естествен консервант, който се съдържа в много плодовеизеленчуции е доста разпространен хранителен добавка с обозначение E300. Той се разтваря добре във вода и неговите соли имат силно редуциращи свойства. Това означава, че те отнемат кислород от околната среда при окисляване и редуцират преди това окислени съединения. На практика, това свойство позволява използването на...
... индустрии. Често се използва за:
1. Съхранение на храни: Служи като консервантза храни, за да удължи срока на годност на различни продукти, включително сушени плодове, зеленчуции вино.
Съдържание >=%:96.5
Тежки метали (Fe)=< %:0.003
Тежки метали (As)< %:0.0001
SO2>=</td>:65
PH:4.0-5.0
Тежки метали (Pb)=< %:0.0005...
... храната. Като универсален агент, ябълчната киселина е незаменима и при бланширане на храни, тъй като предотвратява неприятното потъмняване на плодовеизеленчуци. Освен това, тя подпомага антиоксидантите, като витамини и минерали, в борбата с свободните радикали, които могат да се образуват от стрес или пушене.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на храните: E296
Производство: Ябълчната киселина се получава чрез биотехнологични процеси като метаболитен продукт на бактерии.
Какво е KEEPCOOL
KEEPCOOL е естествен и екологичен филтър, чиято основа е сепиолит, минерал, от който Испания е един от основните производители. Той е най-ефективният абсорбент за правилното съхранение на плодовеизеленчуци, като основната му характеристика е голямата му способност да абсорбира етилен, който се отделя от храните, когато започва процесът на узряване, трансформирайки го в CO2...