... животински мастни киселини трябва да бъдат ограничени в ежедневната диета, но тези, получени от кокос, са полезни за правилното функциониране на храносмилателната система. Там ще намерите и малки количества протеин и електролити, които позволяват поддържането на киселинно-алкално равновесие в организма. Можете да ги добавяте към закуски, мюсли, каши, йогурт, кефир или плодови и зеленчукови коктейли. Можете да ги добавите към тестото за палачинки или палачинки. Те са отлична съставка за бисквити, торти и кейкове. Перфектно допълват къритата и сухите ястия.
...Вкус: Захарта има лек вкус на карамел и се усеща особено добре, когато се разтопи. Финният карамелен вкус перфектно допълва всички десерти, торти, палачинки, горещи напитки или коктейли. Кокосовият цвеклов захар съдържа не само множество минерали и антиоксиданти в сравнение с тръстиковия захар, но също така има нисък гликемичен индекс (ГИ) от 35, около половината от стойността на тръстиковия захар.
AQUITAINE BIOLOGIE е специализирана от над 20 години в дистрибуцията на замразени биологични продукти за професионалисти. Нашата марка AQUIBIO днес е призната и предпочитана от био магазините, колективното хранене и преработвателите. Нашата марка AQUABON покрива всичките ви нужди от диви риби и морски дарове, но не биологични. AQUITAINE BIOLOGIE разполага с каталог от над 400 референции на замразе...
...съдържащи се в захарта, да останат запазени. Освен това захарта е богата на витамини и има нисък гликемичен индекс.
Lotao Java Kiss, чистата версия, е идеална за сладки ястия, за готвене и печене на бисквити, торти и суфлета, както и за подслаждане на кафе или чай.
...В кулинарията, кокосовите стърготини се използват основно в сладкарството. Те се добавят към различни торти, сладки рулца и тестени изделия, както като деликатна ароматна плънка, така и като вкусна декорация за готовия продукт. Кокосовите стърготини също се използват в покритията на шоколадови лакомства, хранителни барове, глазура за сладолед, крекери, хрупкави бисквити, мюсли, сладкиши и много...