Франция, Talant
... 9 дисплея от нуга и захарни декорации за завършване на произведенията. Всяко произведение е придружено от шаблон в мащаб 1/3 (нуга, пастилиране...). В тази книга с рецепти ще намерите също основните техники (макарони, разтопен захар, изтеглен захар...) и класически рецепти (тесто за еклери, кроасани с крош, нуга...). Незаменима книга за кетъринг и сладкари. Референция: BEL21 В наличност: 4 продукта Език: Френски и английски...
Италия, Como
... на смесване и само след правилното количество време за почивка е готов да бъде изпечен в фурна на ниска температура. Резултатът е натурален и мек панетон, с стафиди и захаросани плодове вътре, който запазва аромата и вкуса на своите изключителни съставки за дълго време, без добавяне на консерванти или химически добавки. Панетон Бадж е повече от здравословен гурме сладкиш, тъй като включва...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play