... 9 дисплея от нуга и захарни декорации за завършване на произведенията.
Всяко произведение е придружено от шаблон в мащаб 1/3 (нуга, пастилиране...).
В тази книга с рецепти ще намерите също основните техники (макарони, разтопен захар, изтеглен захар...) и класически рецепти (тесто за еклери, кроасани с крош, нуга...).
Незаменима книгаза кетъринг и сладкари.
Референция: BEL21
В наличност: 4 продукта
Език: Френски и английски...
... на смесване и само след правилното количество време за почивка е готов да бъде изпечен в фурна на ниска температура. Резултатът е натурален и мек панетон, с стафиди и захаросани плодове вътре, който запазва аромата и вкуса на своите изключителни съставки за дълго време, без добавяне на консерванти или химически добавки. Панетон Бадж е повече от здравословен гурме сладкиш, тъй като включва...