...Казеиновата киселина се произвежда от пастьоризирано и обезмаслено мляко, коагулирано с солна киселина. След коагулацията и образуването на съсирек, той се отделя и измива от серумните протеини с цел пречистване на крайния продукт. По-късно се сгъстява, смели и суши.
Крайният продукт има форма на фино зърнест, прахообразен материал с блед цвят, с неутрален мирис и вкус.
Foodcom SA доставя натурална и свежа киселаказеин с размери от 30 до 90.
...На базата на обезмаслено мляко, MEGGLE произвежда киселаказеин и казеинати за различни приложения в хранителната индустрия.
Прекратяването на казеина се причинява от контролирана киселинност на чисто, пастьоризирано обезмаслено мляко. В непрекъснат и хигиеничен процес, изварата се измива, суши и пресява/мели до стандартизирана големина на частиците.
Казеинатите са преобразувани и разтворими...
... сцена. Нашите основни продукти: - Мляко на прах с добавена мазнина; - Мляко на прах без мазнини; - Мляко на прах с пълна кремообразност; - Сладък суроватъчен прах; - Прах от суроватъчен пермутат; - Концентрат от суроватъчен протеин; - Киселаказеин; - Формула за кърмачета; - Кондензирано и изпарено мляко, Яйчни прахове.
Контакти:
info@psdnetworks.co.uk
logistics@psdnetworks.co.uk...
С многогодишен опит в млечната индустрия предлагаме на нашите клиенти висококачествени млечни продукти на прах, особено натриеви и калциеви казеини, млечни смеси, млекозаместители и киселаказеин.