Полша, Warszawa, Poland
...Казеиновата киселина се произвежда от пастьоризирано и обезмаслено мляко, коагулирано с солна киселина. След коагулацията и образуването на съсирек, той се отделя и измива от серумните протеини с цел пречистване на крайния продукт. По-късно се сгъстява, смели и суши. Крайният продукт има форма на фино зърнест, прахообразен материал с блед цвят, с неутрален мирис и вкус. Foodcom SA доставя натурална и свежа кисела казеин с размери от 30 до 90.
Германия, Wasserburg Am Inn
...На базата на обезмаслено мляко, MEGGLE произвежда кисела казеин и казеинати за различни приложения в хранителната индустрия. Прекратяването на казеина се причинява от контролирана киселинност на чисто, пастьоризирано обезмаслено мляко. В непрекъснат и хигиеничен процес, изварата се измива, суши и пресява/мели до стандартизирана големина на частиците. Казеинатите са преобразувани и разтворими...
Обединеното кралство, Romford
... сцена. Нашите основни продукти: - Мляко на прах с добавена мазнина; - Мляко на прах без мазнини; - Мляко на прах с пълна кремообразност; - Сладък суроватъчен прах; - Прах от суроватъчен пермутат; - Концентрат от суроватъчен протеин; - Кисела казеин; - Формула за кърмачета; - Кондензирано и изпарено мляко, Яйчни прахове. Контакти: info@psdnetworks.co.uk logistics@psdnetworks.co.uk...
Полша, Warsaw
С многогодишен опит в млечната индустрия предлагаме на нашите клиенти висококачествени млечни продукти на прах, особено натриеви и калциеви казеини, млечни смеси, млекозаместители и кисела казеин.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play