...Вкусни филета от аншоа от Кантабрия в зехтин. Изработени по традиционен метод, зрели, чисти и с точното количество сол.
Консумирайте преди 1 година от датата на производство. Полуконсерва, съхранявайте между +5ºC и +12ºC. След отваряне на опаковката, покрийте с масло и консумирайте в рамките на 5 дни. Да се въздържат хора с непоносимост към риба.
Отнасяме се към нашите продукти с грижа и уважение, и това ще усетите на вашата маса.
Съставки: Филета от аншоа, зехтин и сол
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр
SKU: RR-50...
...Аншоа Angelachu притежава печата CC Контролирано качество ‘Аншоа от Кантабрия’, тъй като отговаря на три изисквания: суровината е от Кантабрийско море, уловена през пролетния сезон и напълно обработена в Кантабрия.
Започваме процеса на приготвяне на солената риба, като я солим, почистваме и опаковаме в бъчви. Грижливо следим нейното развитие. Със същото внимание, и след като е достигнат...
Консерви 5Ñ от Сантоня е компания, чиято фамилия има над 40 години опит в консервната индустрия, разположена в едно от най-важните рибарски села в Кантабрия и най-известното в производството на кантабрийскааншоа.
Нашият отличителен белег е качеството на нашите продукти на достъпна цена, благодарение на отдадеността и доброто познаване на нашия екип.
Консерви 5Ñ от Сантоня иска да ви върне към онези вкусове от детството, в които машините на големите индустрии имаха малко значение, а по-скоро опитните ръце на майсторите консервиери и най-добрите риби.