...От полетата до вашето ястие, маслото носи топлината. Изстисквано до съвършенство, маслото от рапица е тайното оръжие за всяка кулинарна посока. Богато на омега-3, това масло гарантира вкусно усещане.
...Рапичното брашно, наричано канола в Северна Америка, Австралия и някои други страни, е副продукт от извличането на масло от рапица (Brassica napus L., Brassica rapa L. и Brassica juncea L., и техните хибриди). То е съставка, богата на протеини, която се използва широко за хранене на всички класове добитък. Световното производство на рапично брашно е второ след соевото брашно (USDA, 2016). Рапичното масло преди имаше лоша репутация поради наличието на ерукова киселина, която има горчив вкус и по-късно беше установено, че причинява здравословни проблеми.
...Масло от рапица Органично 100 % Чисто Рафинирано Масло от Рапица / Масло от Канола / Нерафинирано дегумирано масло от рапица растително масло.
Как се произвежда: Маслото от Канола се произвежда от семената на растението Канола, което обикновено се отглежда в Канада и Западните САЩ. Тези семена от Канола се отглеждат с органични практики и също така са без ГМО. Семената се смачкват и пресоват, за да се извлече маслото, което след това се рафинира. Това масло се получава само с физически средства, без да се използват разтворители за подпомагане на процеса.
...Ние сме доставчици на канолово масло от БРАЗИЛ С НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО и търсим сериозни купувачи, които имат нужда от нашите продукти, свържете се с нас за повече подробности.
Каноловото масло е популярно растително масло, извлечено от рапицата, разработено да бъде безопасно за човешка консумация с ниски нива на ерукова киселина и глюкозинолати. То има лек вкус, висока температура на димене и се използва често за готвене, пържене, печене и в дресинги. С благоприятен липиден профил, съдържащ омега-3 и омега-6 мастни киселини, се счита за здравословен избор за сърцето, когато се консумира с умереност.
...Канола се отнася както за ядливо масло (известно още като канолово масло), произведено от семената на няколко разновидности на рапичния растение, така и за самите растения, а именно култивар на рапица или полска горчица/репичка. Консумацията на маслото е често срещана и, за разлика от рапицата, не причинява вреда на хората и добитъка.
... – 0.925
Температура на димене: 460 – 465°F
Температура на запалване: 650 – 655°F
Температура на горене: 690 – 695°F
ДРУГИ ОЛИЯ ЗА ГОТВЕНЕ, КОИТО ПРОДАВАМЕ:
ОЛИО ОТ СЛЪНЧОГЛЕД
ОЛИО ОТ КОРОН
ОЛИО ОТ РАПИЦА/КАНОЛА
ОЛИО ОТ ФЪСТЪЦИ
ЕПОКСИДИРАНО СОЕВО ОЛИО
ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕЛЕНО ОЛИО.
МОДЕЛЕН НОМЕР: 236585
ТЪРГОВСКО ИМЕ: Соево олио
ПРОИЗХОД: Украйна...
...Органично рапично маслоМасло от канола Зеленчуково готварско масло за продажба Маслото от канола е едно от най-здравословните готварски масла, налични на пазара, с нулеви трансмазнини и най-ниско съдържание на наситени мазнини сред всички обичайни готварски масла. И тъй като маслото от канола е толкова универсално и достъпно, то е идеално за приготвяне на широка гама от здравословни храни, както у дома, така и в търговски мащаб. Тези масла са налични в различни опаковки за нашите ценни клиенти. Освен това предлагаме това масло на много конкурентни цени.
...Рапица (Brassica napus, сорт напус), известна също като рапично семе или колза, е растение от семейството на горчиците (Brassicaceae), отглеждано за семената си, които дават рапично или каноламасло. Маслото от канола се използва по различни начини в готвенето, като съставка в сапун и маргарин, и като гориво за лампи (колзово масло).
Естерифицираната форма на маслото се използва като смазочно...
...- Бавни сокоизстисквачки
С нашата нова Био-преса Бавна сокоизстисквачка, можете също да пресовате моркови, чесън и много други плодове и зеленчуци. BT Бавна сокоизстисквачка е професионална бавна сокоизстисквачка, проектирана за търговски производители на сок.
- Устройства за утаяване на масло
Произвеждаме много ефективни утаителни единици и филтърни преси и др. Филтрирането на масло може да се...