Когато става въпрос за приготвяне на ястия от типичната средиземноморска кухня, изборът на съставки се оказва съществен за постигане на ненадминати нива на вкус. Един от продуктите, които най-много присъстват в кулинарната традиция на Средиземно море, е безспорно доматът във всичките му варианти. Pomì отговаря на нуждите както от разнообразие, така и от абсолютна връзка с територията и...
... трансферите до и от хотела, до тези между различните забележителности, от обяда до билетите и, разбира се, до екскурзовода.
Организираме трансфери от летището и пристанището в Чивитавекия, за да участвате в нашите турове и да се върнете на летището и пристанището навреме за заминаване. Сред туровете в Рим включваме Тиволи и Вила Адриана, Остия Антика и Римските замъци.
Предлагаме също Уроци по готвене за приготвяне на сладолед и пица, водени от професионалисти в бранша.
Каним ви да посетите нашия сайт www.romemagictour.com...
Луиджи Бецера патентова през 1901 г. иновативен процес за приготвяне на кафе.
Така се ражда първата машина за еспресо, която е изложена на Международното изложение в Милано през 1906 г. Бецера днес произвежда професионални и полупрофесионални машини за еспресо, изнасяйки в около 50 държави благодарение на селектирана мрежа от търговци.
... препарати
- връзки с множество бази данни с възможност за достъп до обширна библиотека, съдържаща най-важните научни текстове, каталози на лекарства и галенични формуляри от много европейски и извъневропейски държави, както и национални и международни технически списания
- указания за развитие на дейността по приготвяне
Персонализирането на лекарствата е все по-голяма необходимост: галеничните препарати представляват единствената терапевтична възможност, когато, по различни причини, фармацевтичната индустрия не е в състояние да задоволи конкретна нужда.
... закупите професионално оборудване, материали и аксесоари за всички дейности, свързани с хранителната индустрия: модулни кухни, оборудване за барове, винени хладилници, оборудване за сладоледени магазини, конвекционни фурни, машини за приготвяне на паста, хляб или пица, оборудване за сладкарство, хладилници, витрини за експозиция на продукти.
Имаме обширен каталог от професионални кухни на най...
В рамките на типичните сардински продукти, марката Inke е гаранция за качество: внимателно селектираме най-добрите гастрономически изключителности на региона, проверявайки производствените процеси и методите на приготвяне. На ресторантьорите и управителите на заведения, Inke предлага услуга за директно разпространение, прилагане на различни видове отстъпки в зависимост от количествата на...
...Ние сме компания, разположена в провинция Палермо, и имаме устойчива плантация от нарове Wonderful. Освен продажбата на нарове, с пресования на студено сок произвеждаме Ликьор (Алк. 17% Об.) и Амаро Д'Амбра (Алк. 30% Об.), които съдържат цели 50% сок. Това са два отлични продукта, първият е чудесен за приготвяне на коктейли и се използва от световния шампион барман Еторе Диана, който е разработил...
...Мандарини Nova, Портокали Tarocco Messinese, Розов Грейпфрут са нашите сертифицирани биологични цитрусови плодове от Сицилия, които са сочни, вкусни за хапване, перфектни за приготвяне на сокове, конфитюри, сладкиши, ликьори, захаросани плодове и др.
... за приготвяне на храна.
Компанията е основана първоначално през 1991 г. под името "Le Palme S.a.s." и произлиза от обединението на някои млади професионалисти, които вече се бяха отличили в сектора на храненето с капацитет, ангажираност и добра интуиция, на регионално и национално ниво. През 2000 г., в съвпадение с реорганизацията на акционерната структура, компанията променя своята бизнес...
... природата, да правят трекинг, да се разхождат дълго с планински водачи, да събират билки и да научат как да ги използват за приготвяне на чай с опитен гид. Има също така възможност за терапия с животни с магарета за хора с различни способности. За всяка информация, моля, свържете се с нас на: info@albergodiffuso.org или на нашия сайт: www.albergodiffuso.org. Очакваме ви.
Ресторант Сандалия е създаден с желанието да предложи ново ниво на вкус, основано на кухня, посветена изцяло на ястия от прясна риба, с особено внимание и търсене на най-добрите суровини, подбрани лично от шеф Виталия Скано. Използваме продукти с доказан произход, които ежедневно пристигат свежи в ресторанта и се използват за приготвяне на изключителни ястия, които да зарадват вашите небца. Ресторант Сандалия посреща клиентите в напълно реновиран интериор, с внимателно и изискан дизайн, който съчетава ексклузивност и елегантност с уютната атмосфера на мястото.
...Alba & Teknoservice S.r.l., с 30 години опит в индустрията за сладкарство и хлебопроизводство, произвежда автоматични и полуавтоматични линии за оборудване за кроасани, както и оборудване за сладки рулца, бутер тесто – пълнени и обикновени, линии за оформяне, многоглави системи за ламиниране, линии за приготвяне на тестени блокчета, системи за печене и устройства за навиване на пълнени и...
...кремове, пестос и гарнитури, лесни за приготвяне или за хапване на бързо по време на аперитив или на импровизирани вечери с приятели пред телевизионни сериали или футболни мачове. В този онлайн магазин ще намерите типични продукти с ярък южен акцент. "Автентичният вкус", който излъчва всеки буркан, не се отнася само до занаятчийството на продуктите, но и, най-вече, до историята, която ги свързва с...
Нашата компания предлага продукти с изключително качество, които са лиофилизирани. Тези продукти могат да се транспортират много лесно, тъй като не изискват хладилник и могат да пътуват при стайна температура. Те са разтворими и лесни за приготвяне от крайния дистрибутор. Продуктите имат много високо потребление; опитвайки нашата гранита (или крем, или сорбет, или чай и т.н.), крайният клиент ще...
... събрани плодове. То е идеално за приготвяне на сорбета, сладоледи, мусове и торти заради високия процент на суровини (90%) и ограниченото количество добавени захари. Цезарин С.п.А. от 1920 г. оперира в агропродоволствения сектор и винаги е насочвала вниманието си към иновациите, плод на работата на квалифициран екип. Този метод на работа е позволил на компанията да се справи с бързо развиващия се и все по-взискателен пазар, да изгради изисквания за надеждност, адаптирайки се към най-строгите норми в сектора и да консолидира дълготрайни партньорства с водещите индустрии.
... абсолютна хигиенна безопасност, запазвайки вкуса и свойствата на пресните плодове непроменени във времето.
Нашите хомогенизирани течни смеси, съставени от мляко, захари и сметана, прецизно дозирани, са подходящи за сладоледи с използване на машина за софт-айс.
Имаме и специфична линия от прахови продукти на основата на желатини и емулгатори за приготвяне на сладоледи с мляко или плодове на горещо...
... Village и участието в различни телевизионни събития. Последната важна цел, постигната от компанията, е свързана с ГИНЕС рекорда за приготвяне и печене на най-дългата пица в света; за събитието, проведено в Неапол, бяха изградени 5 дървени фурни, които позволиха печенето на 1853,88 м пица, влизайки официално в книгата на рекордите на Гинес благодарение на Napoli Pizza Village.
... без консерванти? Вие сте на правилното място. Ортоледда "консерви в зехтин" е производител и дистрибутор от 1994 година, с Passion и отдаденост сме запазили традицията за приготвяне на консерви от артишок в зехтин. Буркани с артишок в зехтин Бурканите с артишок в зехтин са подходящи за семейна употреба и можете да приготвите всяка рецепта, която предвижда използването на тази консервирана храна...
Пицария Цивико2 е от години една от основните точки в района за приготвяне на традиционни и специални пици. Менюто е много обширно и включва и пълнозърнеста пица и пица с дълга ферментация, и двете са много леки и лесно смилаеми, придружени от селекция от италиански и немски занаятчийски бири. Пицария Цивико2 се отличава с проста, но качествена кухня, предназначена и за тези, които не обичат пица...
... въглищни горива за отопление и приготвяне на ястия е незаменимо за постигане на енергийна ефективност, т.е. да използваме енергията по все по-разумен начин чрез материали, които позволяват икономия. Използването на въглищни горива означава: "да помогнем на околната среда, да облекчим портфейла си и....да поглезим небцето си!".
...ресторантите или офисите, които обслужваме, все още са с ръчно приготвяне; от 2013 година е възможно да дегустирате нашите продукти и у дома благодарение на нашите еспресо машини с капсули. Голямата новина е откритие на електронната търговия за бизнес и потребители, за да можете да закупите и дегустирате нашите смеси удобно от дома. Нашата цел е винаги да поддържаме високото ниво на качество и да удовлетворим всички вкусови и пазарни изисквания; за нашето близко бъдеще си поставяме за цел да популяризираме нашата компания все повече.
Нашите продукти, уникални и автентични, са резултат от внимателен труд, особено при избора на качествени съставки и традиционен начин на приготвяне, следвайки рецептите на нашите баби с 100% ръчно производство на цялата ни пълнена паста, сосове и сладкиши. Въпреки че сме малка компания, се стремим към висококачествен пазар, поради което за нашата прясна паста избираме само семолина от твърда пшеница и колбаси, рикота, меса, зеленчуци и други суровини директно от производителите. Това, което искаме да предложим на нашите клиенти, е отличието на нашите продукти. Точка... и Паста!
...Към торбата добавяме етикет и етикет с името на формата и начина на приготвяне... В нашата фабрика за паста имаме дегустационна зала, в която е възможно да опитате нашите продукти... Към пастата добавяме нашите собствени консерви, тъй като в същата фабрика имаме отдел, предназначен за производството на консерви, изцяло в стъкло, за да гарантираме и в този случай напълно автентичен и качествен продукт... Чрез нашия уебсайт е възможно да поръчате продуктите от гамата Pasta La Divina и да резервирате своята дегустация на място ...
... да гарантираме на нашите клиенти навсякъде 100% безопасни продукти. Емилия е сертифицирана по ISO 9001 и използва автоматизирани процеси за смесване и опаковане на всички свои продукти. Днес Емилия предлага артикули за смеси за приготвяне на сладки и солени печива, както и безглутенови, органични и продукти с частна марка.
... смилаемост благодарение на намаленото съдържание на въглехидрати, лактоза и натрий. Предотвратява заболявания на костите и зъбите, съдови заболявания и ракови заболявания, особено на дебелото черво. • Непоносимост към краве мляко: Много непоносими, деца и възрастни, пият нашето мляко без да изпитват негативни реакции. • Сладкарници, пекарни и ресторанти го използват за приготвяне на сладоледи, тестени изделия, първи и втори ястия с изключително месо и риба. • Барът за приготвяне на първия и единствен Капучино от биволско мляко 100% натурално и италианско.