Torrefazione Rekico Caffè е компания, специализирана в закупуването на сурово кафе, неговото печене, както и в съставянето и търговията с премиум смеси за барове, хотели и ресторанти.
ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА? КОИТО СА... ... Над 100 служители, посветени на клиента Персонализиране на услугата Престижни реализации на заведения за хранене Незабавна безплатна техническа помощ Сертифицирана по стандартите ISO 9001 OVDAMATIC? МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИ! 3 Качества на кафе 3 Ценови категории ЕДНА МАШИНА! БЕЗПЛАТНА ПРОБА ACQUAMATIC:? ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТОР AQUAPOINT? ЗА: BS BG MN CR VR ЕКСКЛУЗИВЕН ЗА BS - CR - ЗА ОФИСА? - ЗА ДОМА? - БУТИЛКИ ЗА? F 2.50 СРЕДНО ПЕЧЕНЕ ТЪМНО ПЕЧЕНЕ АВТОМАТ ЗА...
Кафе Велути разполага с десетилетен опит в печенето на кафе. Традиционното печене на дърва е елементът, който придава този особен аромат, който го отличава. Процесите на обработка се различават от съвременните технологии за бързо печене. Това е занаятчийско, а не индустриално кафе. Кафе Велути е следвало през своето развитие два ясни пътя - сериозност и качество, пътища, които позволиха на...
Зини от 1956 г. произвежда прясна паста и замразени сосове с авангардна технология IQF. Асортиментът от прясна паста включва рецепти за пълнена паста, яйчена паста, пасти запечене, полента и гноко, гордостта на компанията, с годишно производство над 6 милиона килограма. Зини предлага и линия замразени сосове на парченца, налични в основните рецепти на италианската традиция.
...през внимателния избор на състава на смесите, до бавната печене, която подчертава ароматите, охлаждането и опаковането, които позволяват да се запазят всички аромати на прясно изпеченото кафе. Благодарение на нашето обновено оборудване, можем да предоставим и големи количества. Ще се радваме да ви посрещнем в нашата компания, за да ви покажем, стъпка по стъпка, как създаваме нашите тайни смеси...
...Новите, значително просторни среди, с модерни и усъвършенствани машини и оборудване, осигуряват функционално разделение на дейностите по обработка, чрез подходящи инсталационни техники и/или адекватни критерии за разделение на операциите по подготовка, печене, опаковане на зърна, опаковане и съхранение, които могат да доведат до микробиологични рискове. Освен това, те позволяват правилна хигиенна...
... правилата на изкуството, с гаранция за извършените ремонти. Клиентът получава подкрепа при изпълнението на процедурите за щети. Изброени са някои услуги: Вземане и доставка до дома - Заместващ автомобил - Пътна помощ - Безплатни оферти - Договори с различни застрахователни групи - Управление на щети и директно обезщетение - Вътрешно почистване - Авто диагностика - Печене на боя и шаси - Гаранция за ремонтите.
Фратели Кафa с.а.с. е основана през 1856 г. в Пиемонт, в Кортемилия, в сърцето на Ланге. Вече шест поколения работим с лешниците от нашия регион с passion, за да предложим на нашите клиенти продукт с изключително качество. Можем да предоставим обелени лешници с различни размери, печени лешници, полуфабрикати от лешници, като паста от лешници с различни степени на печене, песто от лешници, натрошени лешници, брашно от лешници, масло от лешници и печива с пиемонтски лешници.
... печене, съобразени със спецификациите и изискванията на клиента както за кафе на зърна, така и за капсули.
- Опаковане в персонализирана опаковка на клиента за кафе на зърна.
- Печат на бранд, лого и марка на клиента върху опаковката на Pera SpA.
- Печат на специфичен баркод на клиента върху опаковката на Pera SpA.
... производство на стъклени влакна, Биомаси, Компостиране; Инсталации за битумни смеси; Консерви и хранителни екстракти; Обработка и съхранение на инертни материали; Печене на кафе и подобни. Предлагаме персонализирани решения.
...Неповторимо качество на материалите - Внимание към детайлите - Структура от морски многослоен материал - Плочки от порцеланов гранит - Елементи от масивно дърво - Плот от ръчно декорирана керамизирана вулканична скала, устойчива на надраскване и петна - Дълготрайни във времето - Всяка кухня се изработва по проект. Производството на керамика за интериори, както и всички наши покрития за баня, е персонализирано по искане на клиента/професионалиста и е резултат от изследвания, опит и постоянни подобрения, които винаги са отличавали нашата група.
...защото е по-трудно, по-трудно е да се постигне правилно и не може да се произвежда в масови количества. Поради тези причини ние избираме да продължим да печем по този начин, докато всички останали са преминали към други методи.
MiKoffee има отличителен вкус на печене. Когато пламъкът на горящия дъб докосва зърната, за да ги изпече, той също така придава на кафето отличителен вкус, който никое...
... оставят да втасат за един час. Хлябът след това се разточва, оформя се под формата на големи хлябове или багети с тегло около 1 или 2 килограма, поставя се в дървени кутии, поръсва се с трици или смлени зърна и се покрива с конопени платна. След определен период от време, в който протича второто втасване, се преминава към печене, което се извършва строго в дървена фурна от кестен за около един час и двадесет минути.
..."Francesconi Ceramiche di Massimo Gentili" периодично организира курсове по техники за обработка на керамика, теракота и трето печене. Разположена в новата занаятчийска зона на Пиетрасанта (ЛУ), тя разполага с множество лабораторни пространства, пещи запеченеза второ и трето печене и запечене раку. "Francesconi Ceramiche di Massimo Gentili" също така е в състояние да предостави, дори на дребно, оборудване за обработка на керамика, пещи, глини, гипсове, глазури и материали за формоване.
Италия е известна по целия свят с компетентността си в храната. Нашите гастрономски корени ни помагат да проектираме качеството на нашите продукти както от технологична и ефективностна гледна точка, така и с перфектен крайния резултат като цел: работим, за да гарантираме отлично печене, гриловане и хрупкавост.
... качество, натурален квас „крисито“ и сол; съчетани с ръчна обработка, последвана от поне четири часа втасване и печене в дървени фурни, се получава уникален и автентичен хляб. Посвещаваме всяка наша енергия и внимание на хранителните нужди за здравословно, балансирано и интелигентно хранене. Нашите продукти отново предлагат по апетитен и привлекателен начин вкусовете от миналото. Освен хляба, можете да опитате хляб с бисквити, фресели и таралини с различни вкусове, включително известните неаполитански тарали „Суня и Пепе“ и много други сладки бисквити от високо качество.
... техници. Лесни за инсталиране и функционални, са нашите рефракторни дървени фурни от професионалната и домашната линия, както и фурните „готови за употреба“, вече сглобени, като „Subito Pronto“ и новия „Subito Cotto“. Заповядайте да ни посетите на нашата Facebook страница! Съвети за инсталация, печене на вкусни традиционни пици, хляб и много други с дървените фурни Zio Ciro, 100% произведени в Италия и регистрирани с общностната марка на Zio Ciro! Не пропускайте :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
...Качество и свежест на продукта, проявени както в реалността на бара, така и в смесите "Семейство", за ежедневна ангажираност и непрекъснато търсене, основано на инвестиции и страст. Вниманието при избора на най-добрите зелени кафета, отделното печене и грижата за сместа са определили нашите продукти и поставили компанията сред първите 10 компании запечене в Италия. Четвърта Кафе присъства с продуктите си както в хранителния канал (традиционен, GD и GDO), така и в канала Ho.Re.Ca., снабдявайки над 5,000 клиенти, разпределени в цялата област Пулия, както и в различни райони на Италия.
...Кафеина се намира във Верчели на улица Уолтър Манцоне 213, зона Верчели. Нашата компания е специализирана в капсули, съвместими капсули, магазин за кафе на капсули, печене на кафе, кафе с женшен. Посетете нашия уебсайт: http://www.caffeinasrl.it/. За всякакви уточнения и информация, обадете ни се на номер: 01611851963...
закупуване на селекция, печене и смесване на най-добрите произходи на сурово кафе на занаятчийско ниво. Процесите все още се наблюдават внимателно от собствениците на компанията, които директно се грижат за производството, за да гарантират постоянството на продукта през цялата година.
Марка Caffè Motta е собственост на компанията Intercaf s.r.l. Дългогодишният професионален и занаятчийски опит, дълбокото познаване на сектора и изключителната грижа за качеството, направиха възможно създаването на уникален продукт. Днес древните методи на печене съжителстват с най-съвременните технологии с цел да се гарантира перфектно смесване и правилен баланс между вкус и аромат. В центъра на...
В рамките на компанията производственият цикъл на фотолито вила снц включва: графичен отдел: обработка на графични файлове; гравиране на сериграфски рамки. Отдел печат: цифров печат и рязане за пластмасови материали; печат с печенеза алуминий, месинг. Стомана. Отдел боядисване в цветове RAL. Отдел механика с оборудване: резачка, огъвачка, плотер, заваръчни машини за винтове 3x20 ма, CNC щанци...