Производство на готови ястия в индивидуални порции за обедни почивки в барове, гастрономия на кг за ресторанти, пицарии, хранителни магазини и супермаркети, всичко в модифицирана атмосфера, свежо за съхранение при 2°.
BOSCO D’ORO - Вкусът на трюфела е компания, която работи в сектора на високата гастрономия и основно в очарователния свят на трюфела. От отглеждането до търговията с продукта, ние селектираме, трансформираме и съхраняваме този ценен плод на природата, стриктно спазвайки хигиенните норми. Това е страст, предавана от баща на син, която през двадесет и петте години на дейността ни е подтикнала да се ...
Aromi e Sapori Italiani è un sito e-commerce per la vendita di cesti regalo con prodotti tipici italiani di alta qualità. Abbiamo ideato una selezione di cesti gourmet, con vini e prodotti alimentari, che grazie all'ottima tradizione enogastronomica italiana, sono in grado di incontrare ogni tipo di gusto per regalarti o regalare un momento speciale.Tutti i cesti regalo e le confezioni Aromi e Sap...
Casale1485 носи името си от Casale delle Macchie, малко село в платата на Колфиорито, в една от най-впечатляващите природни екосистеми на Умбрия. Това място е запазило своя чар през вековете, благодарение на отдалечеността си от основните комуникационни пътища, което го прави приятно спокойно; Casale се намира в подножието на хълм, заобиколен от средиземноморска гора, наречена Macchia.
Първите ...
Рибарският рибен пазар, най-добрата прясна риба, трансформирана и приготвена на ненадминати цени. От нашите лодки на вашата маса, с кулинарни предложения, приготвени от готвача Уцио.
Лабораторията Касчина Монета е основана през 1996 г. от идеята на Паоло Баргеро да трансформира продуктите на земеделската и птицевъдна компания Баргеро Касчина Монета, от която е партньор и която от над 50 години прилага метода на биологичното отглеждане. Лабораторията днес предлага широка гама от продукти, приготвени ръчно в малки партиди, но с най-съвременни оборудване. Спазването на производст...
Нашата марка Salento Cucina е създадена през 2009 г. след десетгодишен опит в сферата на ресторантьорството в сърцето на Саленто. По време на развитието на работата осъзнахме, че навиците и хранителните нужди на новите поколения се променят. Всъщност спомените за нашата местна кухня изчезват, било поради липса на време, или заради новите типове апартаменти, които нямат условия за приготвяне на по-...
I sughi del principe е сицилианска компания, която се занимава с производството на гастрономически специалитети с високо качество. Нашият производствен процес е контролирано от избора на най-добрите суровини и в трансформацията в консерви: Патé, подправки за паста, пестота, чътни, плодови и винени желета, сладка и конфитюри, и всякакви намазки. Продуктите са без добавяне на консерванти и оцветител...
Нашата фирма се занимава с производство, съхранение и опаковане на типично сардински продукти. Благодарение на кулинарната традиция, предавана през поколения, и на слънцето и постоянно мекото време, нашите продукти придобиха специален аромат. Нашата база е в Серенти, малък град в провинция Калиари, столицата на Сардиния, и в централната част на плодородната равнина на Кампидано. След като потвърди...
Производство на хляб, сардински сладкиши, пълнени хлебчета, пълнени плоски хлябове, сандвичи, пица. Новини: крокодилски хляб, хляб Cadadie, Sfilatino di Biga и Chicco di grano.
VIC FOOD е основана през 2008 година, разпространявайки малки количества продукти за гастрономия и пицарии, но скоро усеща необходимостта да разшири и модернизира своята структура, за да отговори на постоянно нарастващите изисквания на клиентите си. Благодарение на качеството на разпространяваните продукти и вниманието и професионализма, вложени в работата, бързо постига положителни резултати в се...
Продажба и ремонт на оборудване за обществено хранене и хранителната индустрия, машини за месарници и деликатеси. Реставрация и продажба на везни и резачки с маховик.
... добрите неща. Нашите продукти са особено ценени от всички магазини за деликатеси в Италия и чужбина, които имат взискателни клиенти, обичащи да представят момент на радост, опитвайки специалитети, приготвени по стари рецепти.