Гел Крим е основан през 2008 г. благодарение на интуицията на основателя Джанкарло, който, подкрепен от децата си, предприема ново приключение, потапяйки се в "разнообразния" свят на сладоледа. Основите вече са поставени и са солидни, тъй като могат да се използват опит и знания, натрупвани и развивани в централната част на Паданията в продължение на двадесет години. Структурата заема площ от 5 00...
Създадена през 1964 г. като занаятчийска работилница за производство на конуси и вафли за сладолед, благодарение на предприемаческата инициатива на братята Луиджи и Роберто Ванин, дейността бързо нараства, трансформирайки се в компания с производствен капацитет, надвишаващ 1.000.000 броя на ден. Разположена на покрита площ от над 6.000 м², днес тя наема над 30 специализирани техници, които работят...
ЦИОКОЛАТЕРИЯ АРТИДЖИАНАЛЕ РОМА
Пекарната Хансел и Гретел е сред най-добрите артезиански сладкарници в Рим за ръчно изработени шоколадови бонбони. Напълно ръчно изработеното производство на шоколадовите бонбони се разпознава по изтънчеността и качеството на използваните съставки, по неправилността на формата им и по смелостта на избраните комбинации. Всеки клиент, който търси ръчно изработени шокол...
Mach се занимава с проектиране, производство и продажба на миялни машини, съдомиялни, професионални миялни за съдове и оборудване за общности, хотели, барове, ресторанти, сладкарници и сладоледени магазини. От 1988 г. си поставяме за цел да бъдем водещи в много конкурентен сектор, нашата желязна воля ни е позволила през тези години да постигнем важни резултати, като удовлетвореността на нашите кли...
FRIGOGELO GROUP е днес сред най-важните компании в сектора на машините за сладолед и обзавеждането на заведения както на национално, така и на международно ниво. Асортиментът от произведени машини включва: машини за разбиване, пастьоризатори, съдове за узряване, разбивачи на сметана, големи инсталации за пастьоризация, хомогенизатори, хладилни шкафове, шокови замразители, машини за еспресо сладоле...
Armac е водеща компания в предоставянето на пълни решения за заведения като: сладоледени и йогуртени магазини, сладкарници и кафенета, както и за професионални лаборатории за производство на сладолед с линии за непрекъснат цикъл за големи количества. Днес Armac е и дистрибутор на Ice Team, който включва важни марки машини за сладолед (Promag, Cattabriga, Coldelite и Ott Freeze).
Gel Matic Italia, водеща компания в сектора на сладоледа, специализирана в експресното разбиване, е резултат от работа, извършвана с страст и последователност, както и от упорита отдаденост. Силно вкоренена в територията с интензивни професионални отношения, Gel Matic е направила Made in Italy символ, който да се показва с гордост на международната витрина на клиентите, които винаги оценяват отлич...
Създадена през 1946 г., Carpigiani винаги е представлявала техническото съвършенство на машините за производство на ръчно приготвен сладолед, по-добре известен като "италиански сладолед", и на кремообразен сладолед, по-добре известен като "софт".
Carpigiani днес е голяма международна реалност, която включва 10 търговски филиала и 220 напълно квалифицирани дистрибутори, които предлагат не само подх...
Бар сладкарница Зара е правилният отговор за тези, които желаят вкусни сладкиши, приготвени с натурални съставки. Торта за тържества, сладкиши за бюфет и много други, за всякакъв вид събитие. Продаваме в Италия и в чужбина нашите типични сицилиански продукти:
- Бадемови пасти, цветни сладки, ръчно приготвени бисквити и много други.
- Предлагаме кетъринг услуги за тържества, като също така предла...
DOSicily е перфектният инструмент за търговски дейности като сладоледени магазини, сладкарници и ресторанти, с асортимент от полуфабрикати от шамфъстък и чисти пасти за приготвяне на фантастични шамфъстъчени сладоледи, сицилиански гранити от шамфъстък, пестота и кремове от шамфъстък за прясна паста и вкусни пълнежи. А какво да кажем за шамфъстъка във всичките му форми - в черупка, обелен, смлян и...
Професия сладоледар е училището по сладоледарство, което учи как да се създаде наистина ръчно изработен сладолед, използвайки само натурални суровини. В нашите курсове по сладоледарство не използваме добавки, консерванти и оцветители, всичко това с цел да подготвим най-добре сладоледарите на бъдещето.
Обучителният курс е разделен на три нива:
Курс за сладоледар от първо ниво:
Курсът от 1-во ниво...
Crème Caramel Bio е занаятчийска лаборатория, която произвежда сладолед с изключително високо качество за търговия на едро, създадена от идеята на майстор сладоледар Марко Мацоти през 1992 г. в провинция Римини. В детайли, ние се занимаваме с производството и доставката на сладолед с високи хранителни стойности и автентично качество (намалени калории с 18% до 25% в сравнение със средния сладолед).
Основана през 1912 г., специализирана в производството на сладолед с първокласни суровини като прясно мляко, току-що издоено, лимони от Амалфи, кестени от Калидзано и мед от Тун. Производственият процес предвижда контрол на всяка отделна фаза, от подготовката до замразяването, с периодични микробиологични проверки, за да се гарантира максимална безопасност. Нищо не се оставя на случайността, дори ...
Technogel Spa оперира от 1955 г. и е световен лидер в проектирането и производството на машини и инсталации за производство на ръчно изработен и индустриален сладолед. Technogel предлага технологични решения, които осигуряват на машините високи производствени показатели, енергийна ефективност и спазване на екологичните норми. Използваме само хладилен агент R404/A.
Monsù е стартъп, който произвежда истински сицилиански сладолед, използвайки рецептите на традицията на острова, с най-висококачествени съставки от отлични малки регионални производители. Компанията е базирана в Палермо и е създадена благодарение на идеята на семейството Веско, което години наред се занимава с популяризиране на сицилиански вина и храни.
Нашият сладолед е резултат от натурални със...
Б.С. ЕООД оперира от 1980 година в строителството на машини за хранителната индустрия. Ние сме специализирани в проектирането и изграждането на автоматични линии за производство на сандвичи, тостове, тартинки и панини; автоматични линии за производство на основни ястия и машини за сладоледната индустрия. Проектираме и изграждаме и специални машини за специфични обработки, готови да отговорят внима...
MondoBar е вашият официален доставчик на продукти за сладолед, в Италия и по света. Най-добрите продукти и полуфабрикати за производството на сладолед, избрани с грижа и компетентност. Ако търсите компетентен, подготвен и винаги внимателен партньор за вашите нужди в индустрията на сладоледа, ние от Mondobar сме правилното решение. Ето само някои от причините, поради които трябва да изберете Mondob...
PreGel е основана през 1967 г. и има дълга история на успехи, които я направиха лидер в Европа в производството на продукти за ръчно приготвяне на сладолед и за висша сладкарство. Присъстваща вече на всички континенти, PreGel популяризира познанието и разпространението на италианския ръчно приготвен сладолед, предлагайки продукти с изключително качество и разработвайки непрекъснати предложения и н...
La Cono D’oro srl е основана в Калтаниcета (Сицилия) като производител на ръчно изработен сладолед. Основната характеристика, която ни отличава, е използването на местни суровини с високо качество и професионална компетентност, към която се добавят знания и опит в областта на ръчно изработените продукти, гарантирайки по този начин най-високите стандарти за качество. Производители от 2003 г. с опит...
Антика Джелатерия Маттео е основана през 1962 година и произвежда "Фруттини Джелато", които винаги са били считани за продукти с изключително високо качество. Компанията се е развила благодарение на предприемчивостта на динамичното младежко управление, което е успяло да развие нови канали за продажба и да разбере еволюцията на пазара, без никога да се отказва от идеята за производство на качествен...
Fonderia del Gelato, в Коряно ди Римини, е млада компания, основана през 2017 г., и въпреки това е предпочитаният избор на клиентите както в региона Романия, така и в по-далечни области, тъй като съчетаваме 25-годишния опит на нашия майстор сладоледар Марко Мацоти с най-съвременните технологии за доставка. Произвеждаме натурален ръчно приготвен сладолед, използвайки най-добрите италиански натуралн...
Успехът на сладоледа "Чиро и Пио" произтича от неговия неповторим вкус, създаден от смес от изключително свежи суровини и умела ръчна обработка, подкрепена от 60 години опит. Най-значимото изражение на марката "Чиро и Пио" е престижната сладоледена фабрика, която се управлява директно в град Джези (АН), с децата и внуците на основателите, които вярно продължават семейната традиция. От няколко годи...
Ние сме компания, специализирана в продажба и консултации на продукти за сладоледарници и сладкарници. Нашият многогодишен опит на европейските и международни пазари ни позволява да подкрепяме вече установени сладоледарници или да ги създаваме от нулата, благодарение на многобройни партньорства с реномирани компании в сектора, разположени по целия свят. Нашата експертиза също така ни е позволила д...
От 1930 година произвежда основи и пасти за сладолед, като обръща особено внимание на избора на суровини и на търсенето на идеи, способни да конкурират малките сладкарници в отговор на различните пазари. Пазарът изисква компетентност и подготовка. Anselli работи с сладоледарите за създаването на нови търговски обекти. Помага при определянето на местоположението, оформлението на помещението до избо...
През септември 2010 г. марките Cattabriga, Promag, Ott-Freezer, Coldelite и Electro Freeze се организираха под единно ръководство, ICETEAM 1927. Известни марки по целия свят, исторически играчи в сектора на машините за производство на сладолед, днес обединени, за да победят предизвикателствата на пазара.
В Анзола дел Емилия (Болоня) се намира централата на компанията, където са разположени произво...