SUSPIRANNU®️ е марка, която гарантира Сицилианско качество на био и не само храни, вина, плодове и сушени плодове. Ние предлагаме услуги от индивидуални магазини до голямо разпространение и сме на разположение по всяко време, за да удовлетворим всичките ви нужди. Сицилия, свят на остров, божествен рай, както го описват римляните. Тя е сърцето на Средиземно море, както казват арабите, и нектарът...
В ресторант Бар Да Джино можете да опитате типични тоскански вина и местна кухня в красивата обстановка на езерото Киузи. Специалитети на заведението са: домашно приготвени талиатели с сезонни гъби, пичи в различни местни варианти, с патица, с аглионе, с гъби... и също така, риба от езерото като тегамачо и брустико. От верандата, която гледа към езерото, се вижда околната природа до провинция Перуджа. Киузи, етруска града, може да ви покани да откриете археологическите находки на гробницата на маймуната, която е на 1 км от ресторанта.
... море в далечината; в ясни дни можете да видите остров Елба на хоризонта.Имаме ентусиазъм и добро око за антики и постоянно търсим парче, което да добавим към колекцията. Времето за хранене е голямо събиране около огромна маса на прекрасната тераса с сенчеста камили или в по-хладно време в трапезарията, където вечерята е очарователна, а каменните навеси вече не поддържат сено, а отлична колекция от вина: SASSICAIA, BRUNELLO и др.
...произведен директно от семействата Угучони и Брунети.
След като седнете на масата, сякаш на борда на машина на времето, започвате да пътувате за откриването на древните кулинарни традиции на Марке, където изобилни угощения произлизат от съчетание между фантазия и традиция, всичко в уважение към качеството. Философия, която се изразява в непрекъснатото търсене и избор на меса, сирена, колбаси, бобови култури, зеленчуци и вина от високо качество, всичко от ръчно производство, с внимание към Slow Food и всичко, което е био и натурално.
... производството на балсамов оцет),
-органични деривати от грозде.
Двата основни продукта за винената индустрия са концентрат от червен/бял гроздов сок, използван за коригиране на цвета на виното, и RMC (ректифициран концентриран мъст), използван за обогатяване на мъстите и новите вина по време на ферментацията, но също така се използва за подслаждане и обработка на качествени тихи и пенливи вина...
В сграда от XIII век, която гледа към главния площад на Кортонa, Марко и Лара ви посрещат в ресторант La Locanda nel Loggiato, за да ви предложат изключителните и иновативни ястия от тяхната кухня, която съчетава фантазия и тосканска традиция с пресни и сезонни съставки. Същото внимание, което се намира в кухнята, може да се открие и в винената карта, фокусирана върху качествени червени вина от най-добрата тосканска продукция.
... абсолютно уникални, дори за наистина оригинални подаръчни опаковки, които нямат сравнение с това, което в момента е налично на пазара. Всяка бутилка изглежда като престижно ръчно изработено произведение, направено с ценни и много специфични материали, типични за Тоскана и Италия, които възхваляват страстта, любовта и естествените вещества, произхождащи от нашите лозя. Могат да се произвеждат етикети по всяка тема с доставка по целия свят.
Ние сме компания, която изнася типични сицилиански продукти на световно ниво. Екстра върджин зехтин, вина, крафт бири, винени желета, сладка, конфитюри, сладкиши, консерви, пестота, пастети, шамфъстък и др. Предоставяме най-добрите продукти директно от производителя до потребителя. Всички наши продукти са произведени по занаятчийски и натурален начин.
На 12 май 1907 г. е основана социалната изба в Торраза Косте. Сто години по-късно, в неделя, 13 май, Торевила отпразнува този ден, припомняйки началото на една завладяваща история: историята на един регион, Олтрепо Павезе, на неговите хора и на качествените вина, които днес се разпространяват успешно в Италия и в чужбина. Всъщност, общите усилия на над триста винопроизводители - това е днешният...
... нашите лозя. Услуги Безплатна доставка на вино до частни лица и бизнеси в районите на Чезена и околностите, Форли, Чезенатико и Червия в рамките на 4 работни дни. Персонализирани етикети за бизнеси и частни лица без допълнителни разходи. Бомбониери, бутилки и коледни подаръчни опаковки, изработени ръчно. Доставки в Италия по запитване. Безплатни оферти по имейл: info@cantinanerilelli.it или на телефон 347 9745040 или 335 6666598.
Земеделската компания Подере Ла Черета произвежда червени и бели вина на своя територия в селската местност на Сасета, в висока Марема. Следвайки принципите на биодинамичното земеделие, Ла Черета произвежда следните видове вино: Солатио IGT, Рио де Меси IGT, Матис IGT, Фоглия Тонда IGT, Колорино IGT, Санджовезе IGT и Барсаглина IGT. Разпространявани в Италия и в чужбина, вината на Ла Черета са направени от грозде от региона, обработвано от сем. Мацанти от 1999 г.
... сладко до солено, истинска отправна точка за всички любители на света на виното и не само. Enotecalecantinedeidogi е винен магазин, който трябва да опитате, за да откриете, че наистина е различен от всички останали. Сигурно заведение, сертифицирано от A.I.C.E.L. Доставка в рамките на 24-48 часа в Италия, извършваме доставки по целия свят.
Територията на Рагуза предлага много компании, производители на биологични суровини с високо качество и е, между другото, една от най-богатите територии в региона, предлагаща също така и най-висококачествени вина, шамфъстък и сицилианска капоната. Целта на тази млада компания, основана през август 2015 г., е да изнася типични продукти от Сицилия в другите региони на Италия. Чрез сайта...
Компанията Giacosa Fratelli snc в Neive (CN) е основана през 1895 г. от Джузепе Джакоза. През последните години внуците Валерио и Ренцо, развивайки допълнително контактите с чуждестранните пазари, ...
Компанията Silvio Carta е основана през 1952 г. от нейния основател, който дава името на самата компания. Първата дейност беше да се винфицира и усъвършенства съблазнителното вино Vernaccia, което носи името ...
Чрез опита и професионализма на MWCapital-Holding и неговите търговски партньори, предлагаме широк спектър от продукти: Произведени в Италия с сертификати за произход от суровината до готовия продукт; Международни производства, проверени от нашите специалисти преди да бъдат пуснати на пазара. Ние полагаме големи усилия за традиционни занаятчийски продукти от различни италиански региони и чуждестранни с висока стойност и дори ограничено производство.
Историята на винарната Attanasio датира от XIX век, в Саленто, земя на благородни вина, които все повече се ценят на световния пазар. Общият капацитет на винарната е около 10 000 хектолитра, разделени между инокс винопроизводители и френски дъбови барици. Нашите съоръжения, всички от последно поколение, са оборудвани с термичен контрол и контролирано управление на различните етапи на...