Италия, Vigonza
Италия, Mesoraca
... черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето става в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи. ПЕСО: 500/550г Тегло: 0.350 кг Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Категория: Калабрийски колбаси...
Италия, Palagonia
...Съставки: (Моркови, ряпа, чушки, маслини, артишок, смесени зеленчуци в променливи пропорции) 65%, слънчогледово олио 35%, сол, (люти чушки на люспи, чесън, магданоз, паприка). Лимонена киселина, аскорбинова киселина. Контейнери от: 106г/212г/620г/1кг/3кг...
Италия, Treviso
...ТЕГЛО: 350 грама СЪСТАВКИ: Италианско халал говеждо месо, сол, подправки, чили, копър, E252, E250. ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и други млечни производни, без глутен и не ГМО. ОПАКОВКА: вакуумна, в хранителен пластмаса. СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца. СЪХРАНЕНИЕ: 4°C.
Италия, Barberino Di Mugello
...Печен патладжан ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ Рулца от шунка, пълнени с деликатно краве сирене Артишок по селски ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ Сушени домати, мариновани по средиземноморски ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ Маслини по монашески С чили, чесън, подправки, сол...
Италия, Marciano Della Chiana
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.
Италия, Firenze
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус. Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинско месо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play