... черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето става в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПЕСО: 500/550г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
...ТЕГЛО: 350 грама
СЪСТАВКИ: Италианско халал говеждо месо, сол, подправки, чили, копър, E252, E250.
ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и други млечни производни, без глутен и не ГМО.
ОПАКОВКА: вакуумна, в хранителен пластмаса.
СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца.
СЪХРАНЕНИЕ: 4°C.
...Печен патладжан
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Рулца от шунка, пълнени с деликатно краве сирене
Артишок по селски
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Сушени домати, мариновани по средиземноморски
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Маслини по монашески
С чили, чесън, подправки, сол...
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус.
Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинско месо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.