...Формаджо ал Пеперончино е уникално гастрономическо изживяване, което съчетава сладост и пикантност в перфектен баланс. Този овчи сирене има нежна и жива текстура, обогатена с люспи от чили, които стимулират небцето. Неговата грапава и златиста кора крие бяло сърце, склонно към сламено жълто, накичено с чили. Всяка хапка е експлозия от вкус, с интензивност, която нараства с узряването, правейки го неустоимо за любителите на сиренето. То не е просто сирене, а сетивно пътуване, което кани да откриете нови нюанси на вкус.
...Pate Rosso – Вкусен сос, приготвен от сушени домати.
С леко пикантен вкус благодарение на добавянето на малко чили и чесън, подходящ за различни гастрономически приготовления.
Етикет на продукта
В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
Отличен за овкусяване на основни ястия с месо, идеален за подправяне на паста, перфектен за...
...Саламиното е един от най-популярните колбаси в Италия. Ние решихме да създадем калабрийска версия, която се отличава с яркочервения си цвят и пикантност. То се получава строго от рамото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко нарязано на ситно отделно и след това смесено заедно с добавка на типични калабрийски подправки: черен пипер, чили и див копър. Смеската се пълни в...
...Нашият чили има леко пикантен вкус и свеж аромат на чушка, приятно се комбинира дори с добавянето на лъжица захар, поставена върху хляб или крутони, или е уникален за оцветяване и ароматизиране на бели ястия като паста с зеле и карфиол или с зеленчуци и е чудесен с сирена... Нетно тегло 190 гр.
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.
IMEPA с.р.л. е специализирана в производството, сушенето и преработката на зеленчуци, подправки, подправки, плодове и съставки за хранителни компании. Освен това сме производители на сосове за паста (боскайола, путанеска, спагетата), готови ризотота, консерви от пипер и чили, идеални за меса.
Ние сме компания за внос и износ на подправки и производител на ръчно изработени тарели за хлебопекарската индустрия, традиционен италиански продукт, известен по целия свят, перфектен с чаша вино. Не се колебайте да поискате повече информация и да ги опитате! Ние сме също производители на Mastromandorlo (бадемова торта). Нашата компания внася и някои подправки като: Черен пипер на зърна, люспи от чили, куркума, риган, джинджифил, лук. Италианските традиционни изкушения винаги на ваше разположение! Нашата мисия? Качество на разумна цена.
...BACON, всичко това без използване на месо и само с натурални съставки, което ги прави подходящи за клиенти, които искат да усетят силни вкусове, подобни на месото. Освен нашите смеси, предлагаме и гама от 50 вкуса за класическа ароматизирана панировка. Нашата компания внася и изнася подправки като; чили, градински чай, босилек, мащерка, лук, чесън, домат на прах, гранулиран и люспи, куркума, къри, черен и бял пипер, семена от копър, кориандър, мента, картофи и много други подправки, а също така нашите продукти са с отлично качество и без консерванти.