...Това вино Cabernet Sauvignon е произведено от една от най-добрите изби в TreVenezie, с бутилка от 75 cl. Гроздето с високо качество произхожда от околните хълмове, придавайки на това вино дълбок вкус и богат тъменчервенцвят. Идеално за комбиниране с месни ястия и зрели сирена.
...Barolo Bussia произхожда от лозята в района на Bussia, в Monforte d'Alba. Отличната взаимовръзка между глинестата и варовиковата почва води до уникални аромати на гроздето. Напълно узрелите гроздове се подбират на ръка и ферментират спонтанно. Следват три години отлежаване в дървени бъчви.
Сортове: 100% Неббиоло
СЕНЗОРНИ НОТИ:
Тъмен рубинено червенцвят в чашата. Комплексен нос, нотки на рози, кожа, катран. На вкус е сух, плътен, хармоничен, копринен, с нотки на рози и кожа. Дълготрайно завършване.
ОПАКОВКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 8,50
1 ПАЛЕТ 72 ОПАКОВКИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТА...
... пролетните месеци. Тези портокали са идеални за приготвяне на конфитюри, сокове и фрешове, благодарение на високия си добив на сок. Освен това, сокът им е перфектен за коктейли и освежаващи напитки, което ги прави универсална съставка в кухнята. "Le Tarocco Gallo" също така са ценени за високото си съдържание на антоциани, които придават характерния тъменчервенцвят на пулпата и подобряват сърдечно-съдовата система.
...Растението е силно, добре покриващо, с междуделения средно-дълги и се характеризира с добра редовност на гроздовете и плодове с отличен вкус. Гроздовете, съставени от 5-6 плода, имат добра окраска и елегантен визуален вид благодарение на равномерността на формата и размера. Средното тегло на един плод е около 90-120 грама.
Предназначени за събиране на гроздове, плодовете имат тъменчервенцвят и...
... консерванти.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА
Хранително и многофункционално, цвеклото придава вкусен земен аромат на сладки и солени ястия. Наличен както в органичен, така и в конвенционален вариант, на резени или на прах, нашето цвекло се смесва с други аромати, като същевременно се откроява с красивия си тъменчервенцвят, който елиминира нуждата от изкуствени оцветители. Смесете замразено-сушено цвекло в салати, супи и солени сосове. Добавете прах от цвекло в смутита и печива, за да получите допълнителна хранителна стойност от супер храни и дълбок, богат цвят.