...La Fischer Birra Lager е освежаваща и лека бира с алкохолно съдържание от 5%. С формата VAP от 65 cl, тя е перфектна за споделяне в компания. Позволете си да бъдете завладяни от нейния балансиран вкус и уникален характер, предлагани от традиционнарецепта с над 150 години история.
...LICOR DE GINJA PASSIONALE е ликьор, получен чрез хидроалкохолна инфузия
студена инфузия на голямо количество пресни череши, според традиционнарецепта.
Както в миналото, Licor di Ginja Passionale се произвежда по занаятчийски метод.
- На вид е тъмен червен с оранжеви отенъци
- Носът е изненадан от сладък аромат на череша, нотките са плодови и
упорити
- Вкусът разкрива мек, интензивно плодови вкус, почти
гали
Произведен изцяло от органично отглеждани плодове, без консерванти
или оцветители.
Капацитет: 70cl - 20%vol...
...Всяка страна може да има своя традиционнарецепта за "гноки", с различни размери, форми и съставки. Но в Италия, където "гноки" са създадени за първи път, това е проста и вкусна паста, направена с картофи, перфектна за червени сосове и сирене. Първо ястие, богато и сърдечно, традиция за всички сезони. Нашите "гноки" имат мекота и консистенция, които ги правят подходящи за всички вкусове, дори и за най-деликатните. Идеални за вегански приготвяния.
...Сладко удоволствие за хапване.
Приготвено от подбрани съставки и по традиционнарецепта. Простичка, но неустоима рецепта.
Също така налично в други варианти: шамфъстък, бадем, бадеми и захаросан портокал.
Наличен и за линията на сладкарството, на едро.
... обогатена с Prosciutto Irpino PAT от Чиарча и сушени Гъби Порчини от Ред дел Боско, за автентично изживяване, което съчетава традиция, качество и изключителни местни продукти.
Открийте автентичните вкусове на планините в Ирпиния с нашата ексклузивна кутия с рецепта "Зупа от Кестени и Боб".
Тази кутия ви отвежда на кулинарно пътешествие сред древните селски традиции на Ирпиния, предлагайки ви съставки...
...Скорцета е традиционен сладкиш от Берналда, който днес е станал класически и изискан. В историческата сладкарница Л'Орхидея, институция в Берналда, град с дълбоки традиции в провинция Матера, сладкарят Винченцо Цито произвежда скорцета от над 50 години по старата традиционнарецепта, с помощта на внимателно подбрани суровини и висококачествени съставки, обработвани както повелява традицията. От...