...Шоколадовият глазур е част от нашата гама от топли глазури. Той е съставен от белгийски черен шоколад (10 %) и какао на прах (9 %), според традиционна занаятчийска рецепта. Благодарение на специфичната си вискозитет, можете лесно да създадете тънък слой с перфектно шоколадово и блестящо покритие. Готов за употреба след загряване до 40-50°C/104-122°F (в зависимост от идеалната вискозитет за желаното приложение), без добавяне на вода. Позволява пълно покритие на всички форми и може да се използва за много приложения, като например перфектно завършване на торта или за потапяне на плод.
...Опитваш характерно сирене, достойно за Flandrien!
ФЛАМАНДСКА ЗЕМЯ
Вкусното фламандско сирене възниква при източника, фламандско мляко от най-високо качество. Приготвянето на сирената става по традиционнарецепта и според най-строгите изисквания за качество, като майсторството на сиренаря играе решаваща роля. С естествен процес на зрялост и необходимото време получаваш фламандско сирене, за което наистина имаш желание!
Сред многобройните проекти, Вината и еликсирите на Франшимон предлагат на местните празници и пазари традиционна местна рецепта, която са преработили: Вино от плодове, в което се накисват диви цветя… разбрахте, цветето на Франшимон е родено! Междувременно, те засаждат парцел от бъз и им хрумва идеята да го смесват с медовина… истински деликатес: ето как се ражда цветето на любовта!
Нашата компания е специализирана в производството на артезанални желе продукти. Ние създаваме желе продукти с уважение към занаятчийството и майсторството. Всички наши продукти се разпознават по техния типичен плътен и кремообразен вкус. Това е така, защото работим по автентична и традиционнарецепта. Нашият асортимент е изключително разнообразен, с предложения, които привлекат както млади, така и стари. В момента сме лидер на пазара в Бенелюкс и сме горди с това, особено защото благодарение на нашето майсторство успяхме да запазим собствената си идентичност.