...Био екстра върджин зехтин Terre Caudine е продукт от биологично земеделие, който се характеризира с много ниска киселинност (0,1%) и високо съдържание на полифеноли и витамин E. Зехтинът се получава от сортовете маслини Ортиче, Ортолана и Рачиопела, събрани директно от нашите маслинови градини. Отглеждането на маслините се извършва по биологичен начин, с единствено използване на органични торове. След събирането в края на октомври следва незабавна преса на маслините с традиционния метод на студено извличане, който запазва органолептичните характеристики на зехтина.
...Олио екстра върджин от зехтин с много високо качество, получено чрез студено пресоване на зелени маслини, събрани и незабавно смлени: Coltofranto.
Съхранява се под азот в неръждаеми резервоари, характеризира се с ниска киселинност и високо полифенолно съдържание: това олио отговаря на изискването с концентрация над 250 mg/Kg хидрокситирозол, тирозол, олеуропеин и техните производни.
С...
... зехтин с изразителни горчиви и пикантни нотки, благодарение на високото съдържание на полифеноли, които го характеризират и го правят съюзник за защита на здравето; както и от маслини от сорта "оглиарола", с много балансирано, елегантно масло с нотки на бадеми и понякога на ябълка и прясно окосена трева. Основният бизнес на компанията е търговията с бадеми, налични на нашата територия под различни...
...". Можете да поръчате тук в онлайн магазина и да избирате между малки и големи опаковки, както и пакетни предложения. ОЛИВКИ CORATINA И OGLIAROLA правят нашето оливково масло толкова уникално. Оливката Coratina, чиято основна зона на отглеждане е в Апулия, е известна с най-високото съдържание на полифеноли в оливковото масло. Тя надвишава средната стойност на полифенолите на другите сортове маслини с до...
ПРОИЗВОДСТВО НА ИТАЛИАНСКО ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕХТИН
Произведено от маслини в северна Пулия, Италия, от типични местни сортове: Coratina, Leccino, Peranzana с високо съдържание на полифеноли.