... Америка до Австралия. Всъщност, соргото е вид, способен да се адаптира към различни и дори особено враждебни условия на околната среда. На световно ниво, соргото представлява петата най-важна зърнена култура след царевица, ориз, пшеница и ечемик. Именно поради тази причина то е включено в линията на биологичните зърнени култури. Биологичното сорго е храна, която естествено не съдържа глутен, е лека и лесно смилаема, идеална за съвременната диета. Лесно смилаемо и хипокалорично, при консумация оставя усещане за ситост и лекота.
...бадем. Кремове за намазване с búфало мляко и с мляко от камила. Сладки кремове за пълнеж. Екструдирани бисквити, пълнени с крем от лешник или бадем, без глутен. Екструдирани от ориз, сорго, елда, просо, без глутен. Енергийни напитки и за спорт.
La Cicoria srl е специализирана в проектирането и производството на преса и комбайни, проектирани и изградени с опита, натрупан на полетата по целия свят.
Произведени в осем модела за всяка необходимост от приложение, Конвенционалните Преси CICORIA работят в най-трудните условия с простота на работа и ненадмината надеждност във времето. Слама, сено, царевични стъбла, сорго и всякакви остатъци от...