...Възглавнички, изработени от мека хартия за кутии с шоколад, бисквити и за опаковане на сладкарски изделия в общи линии.
Мека, гъвкава и екологична опаковка, изработена от релефни слоеве хартия от 2 до 9 с ефект на омекотяване.
Основната функция на възглавничката за кутии с шоколад е механичната защита срещу натиск и удари вътре в кутиите, но тя също така служи като стабилизатор по време на...
... храна с наистина приятен, плодово-сладък вкус, напомнящ на червени плодове и шоколад. Освен това, той има високо съдържание на фибри и е източник на витамин A, калий, калций и желязо.
Разтворим и с характерен виолетов цвят, той е подходящ за използване в теста и сладкарски изделия от всякакъв вид, от хлебни изделия до сладолед.
...Хрупкаво сърце и естествен вкус, шоколадовите бадеми микс представляват вкусна закуска от категорията на драже. Идеални за похапване след хранене или като закуска през деня, тези бадеми могат да се консумират по много начини.
Можеш да се забавляваш, създавайки вкусни комбинации, използвайки шоколадовите бадеми микс за декорация на твоите сладкарски изделия.
Не забравяй, че този продукт е много ценен от най-сладките, така че можеш също да решиш да подариш тази опаковка при специални поводи.
...Castelvedere се специализира в производството на великденски яйца за продажба в cash & carry, търговци на едро, супермаркети, сладкарски аутлети, кафенета и хранителни магазини.
... Фабио и Джани, една от най-ценените и известни в провинция Арецо. Продуктът е опакован в елегантната опаковка на сладкарницата, което го прави перфектен и за подарък.
Панцупото се предлага в няколко варианта, а това, което отличава това панцупо от класическото, е накисването на тестото, направено с дестилат от кафе вместо с ликьорно вино. Панцупо Ал Кафе Неро, освен това, е богато пълнено с капки черен шоколад вместо стафиди.
... отправна точка за майсторите на ръчно приготвен сладолед. Сладкарският отдел беше създаден няколко години по-късно. Още от самото начало, позиционирането на BABBI беше далеч от вече богатите масови пазари и се посвети на създаването на "уникални и неповторими сладкарски специалитети" чрез използването на благородни, търсени, автентични суровини и дълга и прецизна ръчна обработка. От този принцип се родиха Виенските вафли и Ваферините, днес известни и ценени по целия свят.
...реализирайки с грижа и страст сладкарски изделия, богати на ОМЕГА 3, ОМЕГА 6, с ниско съдържание на наситени мазнини. Нашите продукти не съдържат палмово масло, лактоза и хидрогенирани мазнини. От 2020 г. произвеждаме Торта Капрезе с Лимончело и Шоколад за търговия на дребно и ресторантьорство. Произвеждаме коледни продукти, типични за нашата земя Кампания, като роко, мостачиоли, струфоли.
... сложност, включително "ключ в ръка", за управление и опаковане на голямо разнообразие от различни продукти в сектора на храните и FMCG: от хлебни изделия до бисквити, шоколад и сладкарски изделия, без да забравяме сухите, пресни, охладени и замразени продукти, прахообразни и гранулирани продукти, до продукти за лична хигиена и дома и много други.
Винаги в търсене на доброто, органичният шоколад Орсини изразява нашето желание да бъдем искрени и прозрачни с света.
Драже от органичен шоколад, шоколадови плочки, био трюфели, органичен кремино с лешници, всичко е изработено с органични съставки и италиански произход, лешници и бадеми, подбрани в Италия.
Шоколад и сладкарски изделия от високо качество, както и индустриални гранули за сладолед...
...подправка за паста или за предястия, гъби в зехтин, черни маслини, зелени маслини, аспержи, каперси, сушени домати, артишок.
Сицилиански гранити и сладоледи: Гранити с всякакви вкусове, лимон, бадем, шамфъстък, тукви, шоколад, портокали, нар, с смокини, с лешник, с ягода и др.
Ние сме специализирани в производството на машини за обработка на шоколад и сладкарски изделия. Сътрудничим с международно известни майстори шоколадери и сладкари, които разчитат на нашия опит, използвайки ежедневно нашите машини в техните престижни лаборатории. Отличаваме се с дългогодишен опит и дълбочинно познание на пазара. Клиентът е нашият най-важен ресурс. Благодарение на компетентен и...
... укрепи и подобри вече богатия си опит в производството на конфети и други сладкарски изделия. Един ден, през септември 1995 г., след множество опити, МАЙСТОР СОР ФЕЛИЦЕ създава пралина, направена с печено на дърва зърно кафе Сантос, покрито с вкусен черен шоколад. Скоро тази пралина ще бъде известна с името: "Cioccafè". Продуктът веднага постига огромен успех: закупуват се нови машини, увеличава...
Сперандри определено е една от най-ценените шоколадерии в град Торино. Специализирана в производството на екструдиран джандуйот, класически кремино, нарязано на ръка, и мек турон, изработени изцяло с лешници от Пиемонт IGP. Освен класическите изделия от традиционната торинска шоколадерия, сред многото предложения на публиката се открояват ръчно декорирани великденски яйца, широка селекция от прали...
Армагни Милано на Милена Армагни предлага на своите клиенти престижна и елегантна услуга за кафе, хлебарство и сладкарство. В кафенето ще намерите всеки ден изключително вкусни пресни бриоши с крем, шоколад или конфитюр, кафе с отлично качество, топли капучино, ароматен хляб от всякакъв вид, пълнозърнест хляб, напитки и безалкохолни напитки в кенчета, алкохолни и безалкохолни напитки, плодови...
От 1980 г. нашата компания е на разположение на клиента, за да предостави най-добрите сладкарски продукти, включително гранули, прахообразни продукти за сладоледарници, полуфабрикати, теста и сладоледи по принцип. Fornia...
... напълно ръчно изработени и с автентични, висококачествени съставки, и се предлагат в различни форми, размери и грамажи, включително навити, под формата на ампула, отворени или затворени. Пълнежите за сладки и солени изделия възпроизвеждат вкусовете и ароматите на Неапол, като рикота, шоколад, кремове, конфитюри и вишни за сладките, до силните и изразителни вкусове на солените, като наденички, смесени колбаси, варен шунка, рикота и спанак, тон, гато и много други. Полуфабрикатите се опаковат според нарязването и грамажа, който варира между големи, средни, мини и дори микро нарязвания.
Нашата занаятчийска сладкарница произвежда традиционни класически сладкиши от Сицилия, като каноли с рикота и сицилианска касата, сладкиши с прясна рикота, крем, шоколад, сладкиши с шамфъстък, сладкиши от бадемово тесто, както и ръчно изработени панетони и великденски гълъби. Ограничено производство на типични сицилиански сладкиши, достъпни от семейна сладкарница, която приготвя сладкишите в...
Производство на машини за обработка на шоколад. Широката гама от модели е насочена към клиенти, вариращи от малки сладкарски ателиета до средни индустрии и сектора на общественото хранене. Опитът, натрупан през четиридесет години, се съчетава с модерната технология, за да създаде продукт, който винаги е актуален и отговаря на изискванията на пазара.
... фъстъци. Кандитирани цитрусови кори, също покрити с черен, бял или млечен шоколад. Пастет от варен и суров шунка. Бянкоманджаре, както и кремовете, са в много вкусове (28), както и смесите за торти, моменталните студени кремове.
...Занаятчийска компания за типични сладкарски изделия, направени по естествен начин без добавки или химически консерванти. Нашата особеност са сладките Саси д'Абруцо, където сме единствените производители на оригиналната рецепта от 1928 година. Освен това произвеждаме хрупкави бадеми с 90% съдържание, които нямат равни, тъмен шоколад, разтопен и темпериран при ниска температура и естествено охладен...
Abrigo S.p.A. се предлага като глобална отправна точка за роботизирана автоматизация, приложена в хранителната индустрия, в областта на ултразвуковото рязане и опаковането. Нейните референтни сектори са шоколад, хлебни изделия, замразени продукти, млечни изделия и сладкарски изделия; без да забравяме и сектора на нехранителните стоки, където гъвкавостта на роботизираните решения се прилага с...
Конфетерия Муци Алберто разполага с многогодишен опит и страст в приготвянето на вкусни сладкарски и шоколадови изделия. Благодарение на високо квалифицирания си персонал, утвърдената традиция, внимателния избор на качествени съставки и прецизния сервиз до най-малките детайли, предлага на клиентите си изключителни продукти като: ароматни бонбони, бял шоколад, пралини, лешникови сладкиши...