Италия, Catania
...Ръчно приготвени ястия. Сертифицирано високо качество. Първи и втори ястия в порции от 300 г и тави от 2,5 кг. Разнообразие от референции, замразена прясна паста от първокласно качество, класическа и пълнена с месо и риба. Равиоли, Тортелини, Лазаня, Канелони, Гноко, Талиатели, Казеречи и др. Изработваме персонализирани опаковки за авиолинии, хотели, круизни кораби и др.
Италия, Viterbo
...Зрял гуанчале, произведен от най-доброто сертифицирано италианско прясно месо. Перфектен за най-добрите пасти аматричиана, карбонара и гриция. Зрял поне 2880 часа, за да придаде най-добрия вкус на вашите ястия. Уникален и незабравим.
Италия, Treviso
...Салумето е извлечено от анатомичната част на корема на говеда, осолено за кратък период от време, след което се измива с течаща вода, подправя се с черен пипер и натурални аромати, узрява и се пуши по естествен начин. СЪСТАВКИ: сертифицирано халал говеждо месо, сол, черен пипер (сладък или пикантен). Консерванти E 250, E 252, E 300, подправки и натурални аромати. ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и...
Италия, Quattro Castella
... водещи принципи: цялото ни производство е сертифицирано по ISO 9001 от 2003 година. Любовта към животните ни води в работата ни, при създаването на продукти, които винаги са внимателни към опазването на околната среда и физиологичните и естествени нужди на домашните любимци. Произвеждаме само в Италия.
Италия, Trento
... сертифицирано пенливо вино Тренто DOC. Нашата пицария също така е способна да приготвя ароматни пици с брашно тип 0, пълнозърнесто брашно и дори безглутеново брашно, за да задоволи клиентите с непоносимост към определени храни. Накрая, както в най-добрите ресторанти, е възможно да организирате фирмени вечери и събития.
Италия, Mariano Comense
Ресторант La Piemontese предлага на клиентите само най-доброто от пиемонтското месо, строго сертифицирано от консорциума CO AL VI и сервирано след дълъг процес на зреене. Предлагаме иновативна кухня, с предястия и основни ястия, характеризиращи се с новаторски комбинации и приготвени на момента, за да гарантираме винаги максимална свежест. Нашите меса (филе, рибай, диафрагма, ребра и фиорентини...
Италия, Bagnarola di Budrio
... марки и в някои случаи гарантираме и ексклузивност за региона, разбира се, работим и с частни етикети по запитване, с конкурентни срокове и цени. Имаме стандартни формати: Тортелини с прошуто, с месо, Тортелони с месо, рикота и спанак, с сирена - Равиоли, гъби, сирена, рикота и спанак. Имаме и "СПЕЦИАЛИТЕТИ"; Сакотини с трюфел, шпек и рукола, домат, моцарела, босилек. Произвеждаме също така, Халал паста и сертифицирана Кошер.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play