...Каймата е приготвена от говеждо месо, произхождащо от органично земеделие, сертифицирано 100% мускул. Грубо смилане, което уважава структурата на месото колкото е възможно повече.
Тегло: 10x4x100g...
...Думата на винопроизводителя
Създадени в духа на сътрудничество и солидарност, вината от Винарната на Мармандей ще съпътстват всички ваши моменти на приятелство, характерни за ценностите на Югозападна Франция.
Сертифицирано БИО
Око: дълбок цвят, почти черен
Нос: черни плодове, лакрица, нотки на подправки
Устата: хубав обем с полирани танини
Винификация: отлежавало 6 месеца в инокс
Съчетание храна-вино: аперитив, гриловано бяло месо
Дomaine: Винарна на Мармандей
Апелация: Кот дю Мармандей
Година на реколта: 2017
Култура: Биологична
Етикет: Контролирано наименование за произход...
Свинското месо е нашата работа. Ние сме дори специалисти. Но преди 30 години решихме да правим свинско по различен начин. Свинско от високо качество, месна порода, произхождащо от местна верига и произведено според точни спецификации (свинско Label Rouge на слама, свинско Bleu-Blanc-Cœur и сертифицирано, а скоро и био свинско). Правим вкусни продукти за голямо удоволствие на нашите небца, но също...
...
Производството на говеждо месо от долината на Сена е сертифицирано като Биологично земеделие от ECOCERT. Животните пасат максимално на ливадите Natura 2000 на фермата. Тревата там е ненадмината благодарение на влажния характер на блатото.
Животните са кръстоска между блондин д'Аквитен, норманд и монбелиар, за да се получи фино зърно, мраморно месо и устойчиви животни, способни да устоят на много...