... конфитюри, плодови торти и сорбета, благодарение на своята сочност и балансиран вкус. Освен това, той успешно се комбинира с ястия на основата на морски дарове, дори и сурови, което го прави универсална съставка в кухнята. Миякава също така е ценен за своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които помагат за борба с оксидативния стрес и подобряване на сърдечно-съдовото здраве.
Добре дошли в сладкия свят на Delishia American Cakes, единствената компания в Италия, посветена на производството на автентични американски торти без глутен! Нашата мисия е проста: да донесем вкус и щастие на всеки, дори на тези, които не могат да ядат глутен.
Нашите торти са изработени ръчно с любов и с най-висококачествени съставки. Всяка хапка е празник на вкусовете и ви предизвикваме да намер...
... връзката с клиента са и ще продължат да бъдат голяма сила, която осигурява продължителността на това отношение. Специалитетът е изключително вкусната торта. Патисерия Пиерот предлага различни продукти, изработени с висококачествени съставки: регионални сладкиши, сватбени и за комунионни торти, сладкарство за бюфет, свежи и сухи сладкиши, торти за рожден ден, сладкарство.
Стампеджони, сладкарница в Анцио от 1980 г., предлага класически и модерни сладкиши, много широк асортимент от сладкарски изделия на щанда, торти за сватби и събития от всякакъв вид, от рождени дни до дипломиране. Стампеджони е също така кафене с прекрасни закуски благодарение на нашите тестени изделия, които се пекат непрекъснато през цялата първа част на сутринта. Предложението на нашето заведение се допълва от великолепна услуга за аперитиви с напитки и свежи хапки.
... нашето предложение от търгувани продукти, обхващайки днес от суровини като захари, какао и мляко до полуфабрикати от всякакъв вид и употреба, от конуси до контейнери за вземане на сладолед, от чашки до декорации, от лъжички до кутии за торти. Това ни накара да считаме нашите партньори не само сладоледниците, но и сладкарниците и ресторантите, които искат да предлагат на клиентите си винаги свежи, добре опаковани, лесни за употреба и винаги с най-високо качество продукти. Работим отдавна, но сега повече от всякога.
Лаборатория за сладкарство Фраенц, създадена като отправна точка за неаполитанската кухня, която с годините се развива в различни области на сладкарството, като производството на тарели на национално ниво. Освен продажбата на свежи сладкарски изделия, персонализирани торти и солени сладкиши, компанията е разработила производство на маслени бисквити и тарели с мас и черен пипер, сладкиши, които са част от неаполитанската традиция.