...Всяка страна може да има своя традиционна рецепта за "гноки", с различни размери, форми и съставки. Но в Италия, където "гноки" са били създадени за първи път, това е прост и вкусен паста, направена с картофи, перфектна за червени сосове и сирене фондю. Първо ястие, богато и сърдечно, традиция за всички сезони. Нашите "гноки" имат мекота и текстура, които ги правят подходящи за всички вкусове, дори и за най-деликатните. Идеални за вегански приготвяния.
...тесто за лазаня и пълнозърнестапаста.
Използват съвременни инсталации и оборудване и са в състояние да отговорят на новите изисквания за опаковане, наложени от пазара.
Офисите са отворени от понеделник до петък от 8:30 до 12:30 и от 14:00 до 18:00.
Магазинът е отворен:
Вторник от 9:00 до 13:00 и от 15:30 до 19:30
Сряда от 10:00 до 18:00
Четвъртък от 9:00 до 13:00 и от 15:30 до 19:00
Петък от 9:00 до 13:00 и от 15:30 до 19:00
Събота от 9:00 до 13:00 и от 15:30 до 19:00
Неделя от 9:00 до 13:00 и от 15:30 до 19:00...
... колебаят от минимум 40 до максимум 55 градуса по Целзий, като по този начин запазваме хранителните стойности и устойчивостта по време на готвене. Произвеждаме прясна и суха паста, биологична и конвенционална, от Farro dicoccum, от твърда пшеница Сенатор Капели, пълнозърнеста, ароматизирана с дехидратирани и натурални продукти. Нашите продукти са налични на италианския пазар от сектора на едро до дребно и на чуждестранния пазар, предимно в Испания, Португалия, Германия, Англия, Канада, Бразилия, Австралия и САЩ.
... компания. От няколко години Розиело пуснаха линия тарели, вече предпочитани и търсени от всички гурмани. Днес името се укрепва. Обновява се графичният дизайн на логото, в подкрепа на похвалната инициатива за партньорство с Фондация Умберто Веронези, добавя се в гамата от продукти с марка Розиело®, с линията Макарони Розиело® Специални формати и накрая се включва търсената пълнозърнеста прясна паста в широката гама от хладилни макарони. Корпоративни решения, считани за преобладаване на рафтовете на италианския и чуждестранния пазар.
...Торрантика идентифицира "семейство от типични и ръчно изработени хранителни продукти" (изключително от Абруцо и Молизе) и също "от сертифицирано биологично земеделие". Ние правим качеството, ръчното производство и абсолютната автентичност нашата истинска и единствена сила. Ние сме и сертифицирана био реалност за референциите на паста (камут, спелта, също и пълнозърнеста, ръж, овес и царевица) и екстра конфитюри от италиански плодове. Сред нашите референции имаме и изискана гама от ръчно изработени маринати и "преработени" предястия, готови сосове и пастети/кремове.
Грижейки се за околната среда, произвеждаме храни, които уважават нашата традиция с типични съставки от Пулия. Предлагаме всичко - от хлебни изделия до производство на зехтин и вино, както и ръчно приготвена паста в нашите лаборатории. Работим с различни видове брашно: пшеница, печена пшеница, семолина, пълнозърнеста семолина и ечемик, за да предложим продукт с високо качество и максимална...