...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за тази форма на паста, характеризираща се с тръбовидната си форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богати рагута (сос от месо).
Седалище в Сасано, в сърцето на Националния парк Чиленто, I Sapori del Vallo е занаятчийска компания, която произвежда паста според древни рецепти.
Производство, предавано от майка на дъщеря, в което традицията и качеството са тайните съставки на успеха, продължаващ почти 30 години.
I Sapori del Cilento е основана през 1994 г. от интуицията на собственика Салваторе Каландриело, който, заедно със...
...Нашата прясно приготвена паста е пълнена с месо, сушен шунка, рикота и спанак, гъби порчини, всичко увито в тънък и лек лист, направен от брашно и яйца от свободно отглеждани кокошки.
...Мамаморе, вкусът на прясната паста с богата и вкусна плънка.
Както го прави мама… с любов!
Налични също:
Касонцели с гъби 250г
Панцероти с рикота и подправки 250г
Равиоли с сирена 250г
Касонцели с месо 250г
Равиоли с прошуто 250г...
Представяне на компанията
Италианските изключителности наистина представляват безкрайно множество от продукти и велики имена в живописта и литературата. Достатъчно е да помислим за великите умове, които са променили света, като Леонардо да Винчи, Архимед, Верга и Пирандело. Дори в изкуството Италия винаги е била на върха с Микеланджело, Рафаело, Джото и Бернини, за да споменем само някои. Как да з...
...Гастрономическа Специалност - Кестенови Тортели
СВЕЖА ПАСТА
Цялото хранително производство на Greci се продава на едро и на дребно, както прясно, така и замразено.
...Ръчно приготвени ястия. Сертифицирано високо качество. Първи и втори ястия в порции от 300 г и тави от 2,5 кг. Разнообразие от референции, замразена прясна паста от първокласно качество, класическа и пълнена с месо и риба. Равиоли, Тортелини, Лазаня, Канелони, Гноко, Талиатели, Казеречи и др.
Изработваме персонализирани опаковки за авиолинии, хотели, круизни кораби и др.
От 1986 г. ITALPAST е лидер в проектирането и изграждането на машини, автоматични инсталации и цели линии за производство на висококачествени тестени изделия, както за занаятчийския, така и за индустриалния сектор. Суха паста, прясна паста, безглутенова паста, пълненапаста и предварително приготвена паста за готови ястия.
Инсталации и цели линии за суха паста с производствени капацитети от 30 до...
... години търговски алианс с мултинационалната компания Webcor Group, благодарение на което разширява търговските си възможности, насочвайки погледа си към африканския и близкоизточния пазар. Заводът разполага с производствено отделение, което произвежда различни видове паста: паста от семолина, макарони, трикольорни пасти, тортели, суха пълненапаста, ригате пенне, спагети, талиатели, яйчена паста...
...Студио и изграждане на машини и инсталации за производство на прясна, суха, пълненапаста, равиоли, агнолоти, ньоки, чикке, малфати и др..
Машини за паста, екструдери, ламиниращи машини, разточващи машини, равиолатори, ньокатори и други видове машини за производство на хранителни пасти от 5 до 200 кг/ч.
Автоматични готварски машини за паста и станции за готвене за бързо хранене на основата на...
Ако търсите икономичен продукт, не посещавайте нашата страница. Ние сме реалност, основана само на изключително високо качество на нашите продукти, в съответствие с традицията на тосканската прясна яйчена паста и по-специално на ръчно приготвената прясна пълненапаста, като класическия ръчно затворен тортелло с месо. Изборът на първокласни суровини ни поставя в ниша на сектора, в контекста на...
ПРОИЗВОДСТВО НА СВЕЖА И ПЪЛНЕНАПАСТА: Използваме съставки от най-високо качество, обработени според древните рецепти на италианската кулинарна традиция.
... клиента. Те запазват качествата си както при съхранение, така и при готвене. Продукти: Замразена ръчно изработена паста: идеална за износ и съхранение. Тя се замразява по време на производството, запазвайки всички качества на току-що направения продукт. Замразени сеадас: паста, пълнена с сирене, която може да се приготви пържена или на фурна и да се подправи по желание с мед или захар, или да се консумира солена. Сладкиши от традицията на Сардиния: папасини, амарети и тилика.
... и пълненапаста, сосове и подправки, гастрономия. Можем да подпомогнем клиентите в проучването и реализирането на нови продукти, чрез нашия пилотен завод или директно в компанията, чрез нашите специализирани техници.
Зини от 1956 г. произвежда прясна паста и замразени сосове с авангардна технология IQF. Асортиментът от прясна паста включва рецепти за пълненапаста, яйчена паста, пасти за печене, полента и гноко, гордостта на компанията, с годишно производство над 6 милиона килограма. Зини предлага и линия замразени сосове на парченца, налични в основните рецепти на италианската традиция.
Нашите продукти, уникални и автентични, са резултат от внимателен труд, особено при избора на качествени съставки и традиционен начин на приготвяне, следвайки рецептите на нашите баби с 100% ръчно производство на цялата ни пълненапаста, сосове и сладкиши. Въпреки че сме малка компания, се стремим към висококачествен пазар, поради което за нашата прясна паста избираме само семолина от твърда пшеница и колбаси, рикота, меса, зеленчуци и други суровини директно от производителите. Това, което искаме да предложим на нашите клиенти, е отличието на нашите продукти. Точка... и Паста!
Мелница за твърда пшеница за производство на различни видове семолина от твърда пшеница за производство на суха, прясна, пълнена, замразена паста, хляб и пица.
занаятчийска лаборатория за прясна яйчна паста, пълненапаста с пресни и сезонни продукти, в много формати, включително персонализирани, на ненадминати цени!!! Защото за нас качеството и автентичността са основните съставки на истинската вкусота.... свържете се с нас, ние ще бъдем на ваше разположение!!