...Reuza Extra Virgin се ражда от съюза между два високо ценени италиански сорта, с доста различни ефекти: маслината Бианколила и маслината Тагиаска.
Маслиново масло екстра върджин
· 100% италианско масло – студено извлечено
· Получено от маслината Бианколила и маслината Тагиаска
· Сладко и ароматно, отлично подправказа салати и сурови зеленчуци,
Reuza е силно селектиран продукт: съчетава...
...Идеята за този крем произлиза от първоначалното цветово възприятие. Двата продукта, с почти противоположни цветове, но които и двата привличаха вниманието. Съчетанието на сърца от артишок с черен трюфел, всичко в зехтин, е създало отличен продукт за пълнеж на тартинки, пици и фокачи.
Съставки: артишок (65%), зехтин, маслини, черен летен трюфел (tuber aestivum Vitt.) 5%, сол, аромати.
Препоръки: Отлична подправказа основни ястия, бели меса или основа за сосове.
...PRIMOLIO е екстра върджин зехтин от новия Коллеторто, който се произвежда от меленето на първите маслини.
За да се насладите на неговите органолептични качества, е добре да го консумирате като подправка в суров вид върху салати и брускети или с пресни зеленчуци.
ОПАКОВКИ
бутилки от 0,50 и 0,75 литра, кен от 5 литра...
... бутилиране. Районът, в който се намира имотът, е Кьянти Руфина и тук произлиза много интензивно и ароматно олио, което печели популярност както в специализирания печат, така и на пазара. Продуктът е елегантен и автентичен, достоен да се изрази най-добре като подправка на най-изисканите ястия, подчертавайки вкусовете, без да ги покрива. Неговата деликатност позволява умело използване и заподправка на морска риба.
Капацитет: 0.50л
Код: 03566
Категория: Олио
Държава: Италия
Регион: Тоскана...
...Съставки: Гъби (Agaricus bisporus), слънчогледово масло, зелени маслини, бял трюфел 1% (Tuber magnatum Pico), сол, аромат, аскорбинова киселина: E300.
Срок на годност: 36 месеца.
Начин на употреба: Идеален е като подправказа тостове и пълнежи за предястия, основни ястия, омлети и като основа за всички ястия с трюфел.
Алергени: Продуктът не съдържа алергични вещества или продукти, съдържащи...
...%). Екстра върджин зехтинът е основна съставка за приготвянето на гъбите Кардонцелло, както и основна подправказа нашите салати, варени зеленчуци, супи от бобови растения, риба на пара и по-специално за "Чиаледде", типична алтамурска подготовка на хляб и други бедни съставки от средиземноморската диета.
...подправказа паста или за предястия, гъби в зехтин, черни маслини, зелени маслини, аспержи, каперси, сушени домати, артишок.
Сицилиански гранити и сладоледи: Гранити с всякакви вкусове, лимон, бадем, шамфъстък, тукви, шоколад, портокали, нар, с смокини, с лешник, с ягода и др.
... уважението към традициите и „знанието как“ са основата за създаването на продукт с високо качество. Масло, което не е просто подправка, а се счита за истинска храна, способна да придаде и подчертае вкуса на ястията и продуктите, върху които се излива.