... между май и септември.
ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ
Свойствата на лимона вердело са многобройни: например, започването на деня с лимонов сок носи отлични ползи, съдържа значителни количества витамин C, има малко калории (около 29 ккал на 100 грама) и е почти напълно без мазнини. Нутриентните свойства включват: лимонена киселина, витамин C, калий, бета-каротен, лутеин и зеаксантин, криптоксантин, лимонен, пинен.
...Кристални захари от фурми: декстроза и фруктоза
Представлява захарния комплекс, който естествено присъства в сок от фурми, състоящ се от глюкоза (прибл. 50%) и фруктоза (прибл. 50%).
Това е единствената захар от фурми на прах.
... линията "Breakfast Professional" се произвеждат с високо съдържание на сок и плодова пулпа.
Използват се основно за: Хотелиерство при закуските, кетъринг, газирани напитки, безалкохолни напитки, дълги напитки, плодови напитки и др.
Тези концентрати са много лесни за употреба:
- на ръка просто добавете обикновена или газирана вода към концентрираната пулпа, разбъркайте и сервирайте в чаша или кана.
- С машини за пост-микс на чешма за по-бързо обслужване или самообслужване.
Произвеждаме и преработваме плодовете от нашия регион в екстра конфитюри с минимум 65% до 85% чиста плодова пюре. Основно отглеждаме дюли и ги преработваме в сушена Сицилианска дюля в буркани.
Производство на екстра плодови конфитюри само от първокласно качество.
Нашето производство се извършва на директен огън и най-вече без добавяне на вода, само плодове, захар и лимонов сок.
Ние сме земеделска кооперация, работим в Палермо в района на Чакули, известен с късния мандарин, който естествено отглеждаме, и с бялата и червената мушмула. Имаме членове, които отглеждат портокали в Рибера (AG), праскови в Бивона, пъпеши в района на Трапани и др. Всички цитрусови плодове и плодове са от първо качество, които ни се предоставят. Освен това произвеждаме конфитюри и екстра сладка само с най-пресни продукти, използвайки само пресни плодове, лимонов сок, тръстикова захар и плодова пектин. Скоро ще се присъедини и пчелар за производството на мед.