... опаковки. След това изсипете компонент B в контейнера на компонент A. Смесете всичко за 3-4 минути с помощта на механичен миксер с ниска скорост, докато получите хомогенна и без бучки смес. Смесете тестото отново за няколко минути, за да се комбинират съставките. Нанесете продукта в рамките на 60 минути.
Syntech Flexipur може да се нанася с валяк или спрей (без въздух). При ръчно нанасяне с валяк е...
...Перфектният контейнер за масло трябва да го предпазва от неговите горчиви врагове (светлина, топлина и кислород), които могат да повредят необратимо химическите и органолептичните характеристики дори на най-доброто екстра върджин зехтин. Затова решихме да направим това, което направихме преди няколко хилядолетия - да съхраняваме екстра върджин маслото в глинени съдове, сега направени по-изискани от керамика, която отново става ценност за малцина (керамиката струва десет пъти повече от стъкло), които са наясно с качествата й и са любители на нейното изкуство.
...на двеста кашона аншоа от залива на Салерно в колатура от аншоа. — при Fiordicosta.
Открийте отново вкусовете на нашата древна морска традиция, като донесете на масата автентичната култура на нашите брегове.
Колатура от аншоа.
В стъкло в новата линия от 100/250/500 и 1000 мл.
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса и колбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
... неговите обитатели, внимателно подбирайки всяко отделно парче. Ценни мебели с високо качество; уникални парчета, изцяло проектирани от Siral с помощта на квалифицирани майстори. Всяко парче, носещо подписа SIRAL, е резултат от традиционен опит в ръчната изработка на мебели, съчетан с вкус и страст към италианското изкуство. Нека открием отново тайните на ръчната продукция.
... пулпа и биологичните продукти. Нашите домати се контролират постоянно. Те се събират и обработват в рамките на същия ден, за да се запази свежестта и автентичността им. За обелването използваме механична система, която ни позволява да извършваме процедурата по толкова деликатен начин, че да запазим непокътнат „копринен“ вид на домата. По този начин органолептичните свойства и ароматът на плода остават непокътнати. За нас, занаятчийството е синоним на качество. Всеки домат се избира ръчно и се проверява отново след обелването. Затова Грималди консервира само най-добрите домати.