...Пармиджана от патладжани е класическо ястие от южна Италия, приготвено с пластове от пържени патладжани и печени на фурна, доматен сос и моцарела. То вече е сготвено и готово за загряване, което го прави вкусно и удобно ястие.
...В непокътнати пасища в вътрешността на региона Кампания се отглеждат селектирани крави, чийто вкусен мляко ще даде живот на кравешката моцарела. Това е много свежо сирене с влакнеста структура, много подобно на моцарелата от буйал. На вид е перлено бяло, а мекото му вътрешно съдържание разкрива тънки пластове. Кравешката моцарела има деликатен вкус, но в същото време е добре разпознаваема заради своите органолептични характеристики. Освен че се консумира прясна, често се използва като съставка за готвене. Класически пример е пицата, където се добавя, за да й придаде различен вкус от обичайния.
...Моцарела Julienne/на кубчета за пица, направена от пастьоризирано мляко и живи млечнокисели бактерии
СЪСТАВКИ: Пастьоризирано краве мляко, сол, сирище.
...Частично изпечен замразен хлебен продукт. Направен изцяло на ръка. Изработен с екстра върджин зехтин, моцарела и риган. Натурално втасване за 24 часа. Нередовна форма.
...предоставяме ръчно разточени основи за пица и pinse за хранителния сектор, както и замразени пици за GDO под марката "MAGNIFICA ROTONDA" и също така като частна марка. Нашите пици се пекат на рефракторна плоча.
...Вторият по важност след пицата в италианската кулинарна традиция, пърженото пандзародо е типична храна за Южна Италия. Изработено от пържено тесто за пица, то е пълнено с истинска моцарела и домати. Всички съставки са само италиански. Пандзародото е налично както в "предпържена" версия, така и "непържена", започвайки от 35 гр.
100% Италия Международна търговия предлага на своите клиенти широка селекция от най-добрите продукти от италианските територии: моцарела от буйволи D.O.P., сирена от буйволи и крави, зеленчуци, консерви, зехтин екстра върджин D.O.P., трюфел от Баньоли, паста от Граняно, прясна паста, морски продукти, обелени домати, хлебни изделия, продукти за пица, колбаси и др. Благодарение на организирана логистика и многоезичен персонал, клиентите могат да се възползват от обширен каталог и да получават стоките си веднъж или два пъти седмично в цяла Европа, както става и в Италия.
Всички наши продукти са изработени от висококачествени суровини, а различните формати отговарят на нуждите на света HoReCa и GDO. Различните нарязвания не променят вкуса на моцарелата за пица, всеки пицар може да намери идеалната моцарела за своята пица, лесна за дозиране, винаги готова за употреба. Обширна логистична организация, състояща се от собствен флот и специализирани превозвачи, покрива...
Производител, специализиран в моцарела за пица от 1952 година. Компания с занаятчийски и семейни характеристики, но с индустриален производствен капацитет.
От 1952 г. Latteria Del Carlo се занимава с производството и разпространението на млечни продукти и сирена, специализирайки се в производството на моцарела за пица.
МОЦАРЕЛА ДИ БУФАЛА КАМПАНО
ПРОДУКТИ АРТИЗАНАЛИ
СВЕЖИ И ПРОДУКТИ ЗА ПИЦАРИЯ
МОЦАРЕЛА ЖУЛИЕН
КОНСЕРВИ ОТ ДОМАТИ ЗА ПИЦАРИЯ
ПРЕДИ ПИЦА
СОТ АЧЕТО И СОТ ОЛИО
МАСЛИНИ И САЛАМИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БРЕНДОВЕ
ДАВАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ ЗА ЗОНА И ТРАНСПОРТ ВКЛЮЧЕН...