...Екстра Вирджин Рêuза е резултат от съчетанието между два италиански сорта с голяма стойност, които имат доста различни ефекти: маслините Бианколила и маслините Тагиаска.
Екстра Вирджин Зехтин
· 100% Италиански зехтин – студено извлечен
· Получен от маслини Бианколила и маслини Тагиаска
· Сладък и ароматен, отличен дресинг засалати и сурови зеленчуци.
Рèuза е силно селектиран продукт: той...
...Маслина Лечино. Маслина, събрана в агро Пулия. Има удължена форма, с цвят, вариращ от виолетово до тъмнозелено. С интензивен вкус и полутвърда консистенция. Отлична в кухнята за всякакво приложение и за пасти.
“Leccino” маслини. Описание: Вкусна разновидност на малки черни маслини, типични за Италия.
Използване: Идеални за аперитиви или като съставка за предястия и смесени салати.
ОПАКОВКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 2,90
1 ПАЛЕТ 10 ОПАКОВКИ = 60 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 16/ 04/ 27
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТИ...
...PRIMOLIO е екстра върджин зехтин от новия Коллеторто, който се произвежда от меленето на първите маслини.
За да се насладите на неговите органолептични качества, е добре да го консумирате като подправка в суров вид върху салати и брускети или с пресни зеленчуци.
ОПАКОВКИ
бутилки от 0,50 и 0,75 литра, кен от 5 литра...
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата.
Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супи от бобови култури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
...%). Екстра върджин зехтинът е основна съставка за приготвянето на гъбите Кардонцелло, както и основна подправка за нашите салати, варени зеленчуци, супи от бобови растения, риба на пара и по-специално за "Чиаледде", типична алтамурска подготовка на хляб и други бедни съставки от средиземноморската диета.
...Маслото от Канеле е екстра върджин зехтин от сорта "Монокултивар Таджаска". Маслото Монокултивар е уникално със своите органолептични характеристики, които го отличават от другите масла, налични на пазара. Таджаските маслини са един от най-известните сортове за производство на екстра върджин зехтин. Маслото от Канеле е 100% натурално, неговата чистота се отличава с деликатния и приятно плодов...
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.