...Рикотата е副продукт, който се получава от серума, останал след обработката на сиренето.
За да се получи по-мека и деликатна рикота, серумът се обогатява с добавяне на прясно мляко.
Продуктът се получава, като серумът се загрява до температура около 80°C и се опакова в термосалдена опаковка с тегло около 2 кг.
Отлична е за консумация на чисто, както и с захар, шоколад, алкермес и други. В кухнята могат да се приготвят отлични десерти и също така вкусни солени ястия
като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Тегло на фусцелата около 350 г.
...вегетарианци, вегани - хора с непоносимост към мляко и яйца. Ястията, сервирани в кошниците за хляб, освен че са сценични, са препоръчителни, за да се избегне хлябът, съдържащ мая, а теглото му е само 60 г. Кошницата за хляб може да се използва от барове, ресторанти, басейни, плажни заведения, голф клубове, агротуризми, хотели, фитнеси, гастрономии, месарници, круизни кораби и шале в планината...
... опаковката, за която е получен патент. Тя представлява специален контейнер с отделения, който позволява да се запазят вкусовете отделно. Освен сладолед, се предлагат и специални шоколадови продукти благодарение на опита, натрупан в Белгия с помощта на големи майстори шоколатиери като Едуар Бешо и висококачествени сладкарски изделия като интегрални бриоши, бисквити, семифредо и плумкейк. Паскуалина се намира в Алмено Сан Бартооломео, главната база, и в Бергамо и Порто Черво, където могат да се опитат и продукти на основата на йогурт.
...съединяване на резервоар за мляко, съединяване на резервоар за вино, съединяване на резервоар за дизел на автобус, съединяване на резервоар за дизел на трактор, съединяване на резервоар за дизел на камион, картер на мотоциклет за крос, обвивка за крос, калници за мотоциклет.