...Стъклени буркани WECK® за консервиране и запазване! Домашно консервиране в буркани WECK®! Изберете най-доброто, изберете WECK®! Къде да купите Weck онлайн? В MCM Emballages! Доставка в цяла Европа и по целия свят! Вие сте професионалист в консервирането? Поръчайте персонализирана оферта. Всички буркани WECK® са гарантирано без бисфенол, фталати, олово и PET. Безопасно стерилизирайте вашите бутилки с буркани Weck®. MCM Emballages е официалният дистрибутор и водещата компания за буркани WECK® в цяла Европа. Доверете се на оригинала!
...Партида от 12 бутилки в стъкло Weck „RECHT“ Модел 80 мл.
Справка: 5080309
Капацитет: 80 мл
Отвор: 60 мм
Събрани и капак предоставен. Не включва инокс клипове.
Размер в мм: 55
Индикативен капацитет в грамове: около 50 гр. в зависимост от вида продукт
За консервиране на зеленчуци и плодове, приготвяне на сладко, чътни и др. Също така се използва много като опаковка за козметика, като буркан за...
...12 стъклени буркана WECK Fête ® 235 мл TWIST -OFF с включена капсула TO 63 мм.
Референция: 5903203
Капацитет: 235 мл
Отвор: T - O 63 мм.
Продават се по 12, с включена капсула (посочете цвета на капсулата при поръчка)
Височина в мм: 73
Ориентировъчен капацитет: приблизително 180 грама в зависимост от продукта.
Бурканите за консервиране WECK са изработени от дебело стъкло, за да устоят на кипене...
...4 стъклени буркана Weck Fête® 1062 мл с стъклени капаци и (скобите не са включени)
Референтен номер: 5748350
Капацитет: 1062 мл
Отвор: 100 мм
Продават се по 4
уплътнения и капак предоставени. Неръждаеми скоби не са включени.
Височина в мм: 105
Капацитет според продукта в грамове: 900 гр.
Бурканите за консервиране WECK® са изработени от дебело стъкло, за да устоят на варене и стерилизация. Тъй...
XCROME отдавна предлага професионални инсталации с високо качество, функционалност и висока енергийна ефективност, които в пълно съответствие с нашата традиция преобразуват и стерилизират суровини, без да променят техните органолептични свойства.
Ние сме специализирани в маркетинга и експорта на инсталации и автоклави за хранителния сектор, за консервиране, за рибния пазар и за сладкарство, в Гер...
След войната Паскуале Батиста основава в Четара малка работилница за консервиране на храни, основно на аншоа, управлявайки я с страст и гордост до 90-те години. Връзката между обработката на аншоа и Четара има исторически корени и днес, както и вчера, традицията продължава благодарение на децата на господин Батиста. С времето вкусът на нашия продукт не се е променил, както и етапите на обработка...
...Квалифициран технолог по храните с над десет години опит в различни производствени области, като хлебни изделия, консервиране/асептично опаковане на плодове, готови ястия, пресни/замразени пасти и консервирани зеленчуци.
Разработчик на нови продукти и автор на различни изследвания за срок на годност на храните, управляващ в продължение на няколко години процесите по осигуряване на качеството и...
... предложи. Суровините, внимателно подбрани, се почистват, измиват, нарязват, ГРИЛОВАТ (или се пекат на фурна), охлаждат: до достигане на температура от +4°C. ГРИЛОВАНИТЕ продукти се опаковат в бъчви с капацитет 220 литра (100 кг продукт + 120 л течност за консервиране). Решението се определя от клиента, който избира вкусовия отпечатък, който иска да придаде на своята продуктова линия. Бъчвите...
...-старата технология за консервиране на кожи и има корени в праисторията. Нашето производството на кожи, произхождащо от града Солофра, е поверено на наследници с опит и вековни знания, които все още с грижа и страст изпълняват бавния процес на обработка, който превръща суровите кожи в кожа, с пълно уважение към природата. Именно от съчетанието на такова майсторство и любов към природата се раждат...
Altamarea произвежда само пушени рибни продукти от 1996 година. В все по-химически и индустриален хранителен пазар, Altamarea е запазила своята занаятчийска производствена процедура, осигурявайки на продукта естествено пушене, което я отличава от конкуренцията.
Пушенето е древен процес на консервиране и овкусяване, чийто резултат не може да бъде стандартизиран, а е напълно зависим от уменията на...
... производствени единици. 8) дозатори, везни, вибрационни ситове, оптични селектори, специализирано оборудване за специфични обработки (обработка на храни). 9) аксесоари, съхранение, консерви, консервиране, хладилни камери, охлаждане. 10) Чрез нашите хранителни консултанти, агрономи и инженери можем да предложим подходящото решение, включително чрез търсене на евентуално употребявано оборудване, което се...
...Индустрията за консервиране на риба Licata A. & C. s.n.c. работи в Сиача от средата на 80-те години, притежаваща двадесетгодишен опит в производството на рибни консерви. Град Сиача е разположен на брега на Средиземно море, идеална зона за улов на синя риба, особено аншоа и сардини. Тук се ражда и напредва компанията Licata, произвеждайки аншоа и сардини в сол и в зехтин под марката "DON CARLOS...
...Запазването на цветя и листа, без да увяхнат в съд след няколко дни от покупката, е мечтата на всеки, който обича красивото. Е, компанията Vermont, която работи в сектора повече от тридесет години, е разработила сложни техники за консервиране, които позволяват реализирането на това "чудо" на природата. Тази година е особено богата на нови продукти, с въвеждането на рози на стебло (патентованата...