... нарязан лук; след това се добавят сол, пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Готви се на силен огън и когато маслото започне отново да изплува, се налива чаша розово вино, което се оставя да се изпари. Подправя се със сол и се сервира горещо.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА
100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация
Период на продажба: налични през цялата година
Опаковани в кашони от 1 кг до 5 кг
Минимална поръчка: 500 кг...
...АРИОЛА МАРЧЕЛО ЛАМБРУСКО ЛАНГИРАНО ПАРМА.
Ламбреско Гран Крю "Марчело" от Ариола е наистина отлично вино, което впечатлява със своята ароматна богатство, мекота и естественост на плода. Ламбреско, което в своята непосредствена приятност на аромата съдържа изключително рядко количество техника, страст и природа.
Цвят: интензивно рубинено червено, с фино перлаже и богата пяна.
Аромат: на носа изразява красиви плодови нотки на череша, къпина и касис.
КОРОБКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 3,30
1 ПАЛЕТ 72 КОРОБКИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТИ...
...Дисконтинуирана дестилационна инсталация за производство на висококачествени дестилати с минимално количество примеси.
Характеризирана с оригинални решения, тя позволява реализирането на процеса по ръчен или автоматичен начин, оптимизирайки температурите, степента на изчерпване и разделянето на главните и опашните фракции.
Оборудването е изградено с усъвършенствани производствени техники и е проектирано за употреба в малки до средни дестилерии, където се произвеждат напитки с особено високо качество (шнапс от грозде или други ферментирали плодове - ракия - “грапа”).
...ПРОСЕКО DOC
Неговият флорален и плодови аромат, свеж, лек и игрив вкус: Просеко DOC е символичното вино на простото, изискано пиене, което се идентифицира с неповторимия начин на живот Made in Italy.
Гроздето, използвано за Просеко DOC, е предимно Глера, сорт, типичен за североизточна Италия от времето на римляните.
Глера е вид бяло грозде. Клонките му са с тъмен лешников цвят и произвеждат голямо количество гроздове с жълтеникав цвят.
... месеца почиват, изсъхвайки бавно. Сега идва ред на морския въздух, който, преди да достигне долината, е откраднал балсамите на горите в Апенина. Според сезона прозорците се отварят и така продължава девет месеца. След това се спускаме в избата: тук след две години завършва узряването. Резултатът е вълнуващ, но трябва да бъдете готови да се вълнувате: трябва да уловите, почти да чуете, рядката сладост на неговото парче и не бива да му отстранявате мазнината, лека и лесно смилаема, която му придава хармония и мекота. Бял хляб и местно вино са идеалните му спътници.
...ръководена от ентусиазма и страстта на младия Антонио Ианела (внук на основателя), да направи важна крачка напред, както по отношение на количество, така и на качество. До Аglianico се добавя отличната Фалангина, последвана от други сортове вина. Нарастващите искания водят Антонио да разшири тази "малка винарна" в голямо и модерно предприятие с авангардни машини и да предложи част от това вино...
... предприятие, произвеждащо и бутилиращо ограничено количество вина, които са резултат от внимателно и методично проучване на най-добрите качествени бели и червени вина от Тривенето, винтидж червени вина, пенливи вина и пасито.
... масло, от морски продукти до консерви и вековната сладкарска традиция на Неапол. Itacraft предлага разнообразие от количество и качество на териториални гастрономически продукти, обединени под марката „I Nostrani“.
... или елегантен подарък, също така и като корпоративен подарък с персонализирана опаковка на марката. Разпространява се в големи търговски вериги, регионални търговски вериги, HoReCa и магазини за храни и вино.
В нашата изба произвеждаме вино само от гроздето на нашите лозя, по традиционен начин, но с модерно оборудване и с минимално използване на химически добавки. Продаваме вино на частни клиенти, както редовни, така и случайни (имаме лоялни клиенти от 50 години), изпращаме на ресторанти и винени магазини, които искат да експериментират с нови производители. Голямо количество от продукцията се изнася. Произвеждаме около 45 000 бутилки VALPOLICELLA, VALPOLICELLA SUPERIORE, VALPOLICELLA SUPERIORE RIPASSO, AMARONE DELLA VALPOLICELLA, RECIOTO DELLA VALPOLICELLA. Добро и автентично вино е нашият девиз.
... произведени с страст и внимание към ароматите и вкусовете. Пенливите и тихите вина имат плътен вкус и можете да усетите аромата на плодове като банан и ябълка. Всеки вид вино е типичен за годината и нямаме отлежали вина. Те са лесни за пиене и можете да ги комбинирате с всякакви ястия, от месо до десерт, с изключение на Шардоне, което е добро за риба. Можем да изпратим с експресен куриер и различни качества на вина, без минимално количество за поръчка.