PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
Основана през 2011 г. в Абруцо, Италия, Promix Srl е водеща компания в сектора на полуфабрикатите за хлебопекарство, сладкарство и пицарии, съчетавайки занаятчийска традиция и технологични иновации, за да предложи продукти с високо качество. Нашите полуфабрикати са разработени с етичен подход, използвайки натурални и устойчиви съставки, осигурявайки чиста етикетка, която отговаря на нарастващите и...
Проектиране и изграждане на машини и инсталации за хлебни и замразени продукти в хранителната индустрия. Камери за втасване и охлаждане. Замразяване на тави и на ленти, иглени разтоварвачи, вакуумни захващачи и обръщане за всеки продукт. Тесто за бутер и мая, предварително втасало тесто за пица. TRIVI ООД, ангажирана в дейности по внос и износ в ЕС и извън ЕС, се насочва предимно към пазара на предприятия, работи на международно ниво.
...ОСНОВИ за ПИЦА, ДЕСЕРТИ, ХЛЯБ и ТЕСТЕНИИЗДЕЛИЯ.
Ние сме винаги в непрекъснат растеж и еволюция, затова разширихме нашата гама с БИОЛОГИЧНИ, ВЕГАНСКИ и БЕЗ ЛАКТОЗ храни.
Работим в следните категории: при стайна температура, пресни и замразени.
На пазара предлагаме предимно продукти с ЧАСТНА МАРКА (с изключение на гамата БЕЗ ГЛУТЕН).
Високата производствена способност, точността в доставките и качеството на продуктите правят Elisa Food надежден партньор.
Ателието на Серджо Пастичерия е висококачествена занаятчийска реалност, известна с производството на: - празнични тестениизделия: Панетоне, Пандоро и Коломба; - замразени сладкиши: кроасани (Серви Субито), пасти, торти и индивидуални десерти; - бисквити: сладки, солени и подправени; - гурме солени фокачи и фокачета за аперитив.