...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
...'Giuseppe Verdi' Emilia IGT lambrusco secco 075 - Cantine Ceci
Ламбръското Terre Verdiane има богат и решителен вкус, приятно с освежаващия и плодороден аромат. То отлично придружава вторите ястия от типичната местна кухня, като печено, задушено и бавно готвено, не по-малко, Ламбръското Terre Verdiane обича компанията на типичните колбаси, известни по целия свят.
ОПАКОВКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 2,90
1 ПАЛЕТ 72 ОПАКОВКИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 20 ПАЛЕТИ...
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.