...Саламиното е един от най-популярните колбаси в Италия. Ние решихме да създадем калабрийска версия, която се отличава с яркочервения си цвят и пикантност. То се получава строго от рамото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко нарязано на ситно отделно и след това смесено заедно с добавка на типични калабрийски подправки: черен пипер, чили и див копър. Смеската се пълни в...
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия.
СЪСТАВКИ:
Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филета от аншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран.
Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка.
Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
...Великолепен маршрут за откритие на Природния резерват Монтенеро.
Уникално предложение за откритие на един от най-живописните и непокътнати кътчета на Тоскана в достъпно и удовлетворяващо преживяване, един суров и див остров, вписан в селския пейзаж на високата Въл д'Ера.
Ще тръгнем от Пратo д’Ера с автомобилите, преминавайки през няколко километра черен път, който ще ни позволи да достигнем до началната точка на маршрута.
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...