...Гъбите Shiitake (научно наименование Lentinus Edodes) са лечебни гъби, произхождащи от Далечния изток. Те са богати на протеини, съдържат добри количества витамин D. Важен източник на витаминиотгрупаB и много минерали, включително желязо, калий, фосфор, магнезий, калций и сяра.
... интензивен аромат и пълен, решителен вкус. На семената от слънчоглед не е добавяна сол, добавки или консерванти, за да се запази непокътнат вкусът и органолептичните свойства на този вкусен сух плод. Семената са богати на полезни хранителни вещества за благосъстоянието на организма, като витаминиотгрупаB, линолова киселина, минерални соли, желязо, кобалт, манган, цинк, мед и фолиева киселина. Биосемената от слънчоглед се използват много за обогатяване на теста за хляб, бисквити и пица и могат да бъдат добавяни към салати или печени с добавяне на щипка сол.
...Допълнителна храна на основата на лечебни билки и витаминиотгрупаB, формулирана за поддържане на ефективността на храносмилателната система на възрастните пчели.
ApiHerb запазва правилната чревна флора на пчелите, улеснява зимуването им и е енергизираща след санитарно лечение.
Кога се използва:
Пролет (февруари / март) есен (август / септември)
При температура >10° C, за да се позволят полети по време на лечението
ПАКЕТ 1000 г
Код на продукта: 636...
...витаминиотгрупаB и минерални соли.
В сравнение с другите бобови растения, те са по-лесни за храносмилане и помагат за поддържане на гликемичния индекс под контрол, следователно са подходящи за хора, страдащи от диабет.
...Плодовете от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis), подложени на обработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено отгрупаB и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли (магнезий...
...Бадемите от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis) и преминават през процес на белене, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: нуга, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено отгрупаB и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли (магнезий, фосфор...
... и крехкост още от първите употреби. Благодарение на своята формула, обогатена с витаминиотгрупаB (B1, B6 и B12) и етерично масло от ангелика, известно със своите тонизиращи свойства, този рехидратант ще вдъхне нов живот на косата ви, оставяйки деликатен, но неустоим цитрусов аромат."}...
...Полезно е, защото...
Съдържа: вода, много фибри, витамини B1, B2, B6 и C, минерали като калций, желязо, магнезий, калий и мед, микроелементи като селен, каротеноиди. Витамин C, който укрепва имунната система, и витамините отгрупаB, които са полезни за нервите и кожата.
В кухнята ряпата е подходяща за различни приготвяния, както сурова, така и готвена. Обикновено се готви удебелената част на стъблото, но листата съдържат три пъти повече витамини. Затова ги използвайте бланширани в солена вода, за да овкусите омлети или супи.
...Наричан още тибетски плод на дълголетието, чиято най-важна собственост е свързана с полизахаридите и тяхната способност да поддържат имунната система, освен че съдържа витамин A и C, всички витаминиотгрупаB, 18 аминокиселини и много минерални соли, включително магнезий, калий, силиций и германий (изключително рядко срещан в други натурални храни). Въз основа на богатото си хранително...