...Бурата, сирене с влакнеста структура, се произвежда в Пулия, по-специално в град Андрия. Тази ръчно изработена торбичка с влакнеста структура, съдържаща сърце от Страчатела, днес е една от най-добрите специалитети на Пулия.
Съставки: Мляко, сметана, сол, трюфел (3%) – или горгонзола, сирище, без консерванти.
Типове и Формати
СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ: 15 ДНИ
Код: BURRATP.
...Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моцарела и сметана, създавайки по този начин пакетче с изискан, сладък и деликатен вкус. Това е продукт, който може да се използва за консумация в прясно състояние, подправен с екстра върджин зехтин или в комбинация със салата, чери домати, хляб или деликатни ястия като пушена сьомга, или да се използва за пълнене на пици или гурме основни ястия. Отлично е и в комбинация с чаша добро вино.
Компанията Casearia Faiello Srl е посветена на търговията с висококачествени млечни продукти, типични за районите Кампания и Пулия, с административен офис в Батипаля (SA).
Компанията предлага богата гама от ръчно изработени продукти, включително Моцарела от биволско мляко, Пулийска Бурата и Узрели Качиокавали, чиято продукция, опаковане и логистично разпределение на едро се извършват по най...