... под течаща вода, за да се отстранят всички остатъци. Готви се във вода, мляко или бульон в зависимост от вида на приготвянето: след като течността заври, семената се изсипват в тенджерата и се оставят да се готвят 20-25 минути. Може да се готви и на пара или във фурна.
Биологичният перлен ечемик е много богат на витамини (витамин E и витамини от група B) и минерали (фосфор, калий, цинк, магнезий, желязо, силиций и калций).
...- ръчно приготвени пасти от нашите брашна, смлени на камък, прясна и суха биологична паста - Преработени в нашата БиоЛаборатория, в Подере Ла Касаче - малки нахут от Кианти - малки шарени лещи - спелта и перлен ечемик - печен ечемик на дърва - обелено просо - брашна от зърнени култури и бобови растения, смлени на камък - зърнени люспи - тоскански супи - Туристическо настаняване: в Сиена в агритуризма...
Производители на БИО и конвенционален кус-кус, произведен изключително от преработени или цели брашна от зърнени култури (пшеница, царевица, ориз, елда, камут, спелта, ечемик, просо) и брашна от бобови култури (нахут и леща), както и киноа, в рецепти с единични или смесени съставки. Сертифицирани производители на биологични продукти от CCPB, имаме също така сертификация BRC и IFS, издадена от TÜV. Опаковки: Big Bag от 1 тон, хартиени торби от 20 и 5 кг, или целофанови торби от 250 г, 500 г, 1 кг - по заявка, също с етикет, предоставен от клиента.
Земеделската компания Кротонезе произлиза от семейния проект, който цели да продължи старите традиции на поколение семейства, посветили живота си на земеделието. В момента SAK SRL притежава над 300 хектара земя, от които е отделила различни площи за отглеждане на маслини и търговия с изключително качествено био екстра върджин зехтин, цитрусови плодове, също отглеждани с биологични методи, пшеница и ечемик. Целта, която си поставя, е да се стреми към постоянен растеж, за да се насочи към голямата търговия, търсейки все нови технологии и все повече се ориентира към зелена икономика.