..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашно за по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
...За очаквания, които отговарят на нуждите на гастрономията, насочени към сладкарство, сладолед, хлебопекарство, шоколад, вдъхновени от ноу-хау за международно развитие. Има повече от 100 сорта ванилови дървета, но само 3 големи дават ароматни шушулки.
Помпона: по-малко от 1% от световното производство, техните аромати не са много популярни за хранителни приложения. Присъства в Мексико, ПНГ, Коста...
... плодове, желета и шоколадови покрития) и Sucrea (линия аромати и ароматизиращи пасти, кремове, стабилизатори за мус и баварски кремове, сгъстители и други специални смеси засладкарство и гастрономия); освен това Kessler Gmbh (D) с марката Kessko (производство на бадемови пасти, марципан, шоколадови покрития) и Diabella (полуфабрикати засладкарство без захароза).
... продукти с изключително качество. Особено внимание е отделено на аромата и вкуса на различните видове хляб.
При изработването на всяка от тези смеси, ние внимателно и умело сме подбрали и комбинирали съставките, които най-добре се съчетават, за да получим вкусове и аромати, които са просто уникални и неповторими.
Компанията е получила сертификат ISO EN9001 и изнася продуктите си в над 70 държави.