... Valpolicella, интензивно, обгръщащо вино с дълга персистенция, което, благодарение на своята финес и елегантност, не се страхува от времето.
Тъмно рубинено червено с лек нюанс по ръба на чашата, на носа представя интензивни аромати на конфитюр от къпини и сушена слива, подправъчни нотки на звезден анасон и черен пипер, с препечени акценти на лешник и бадем; завършва с тютюн, ванилия и шоколад, на...
...Амбра, светъл и блестящ цвят. На носа оставя усещане за спомени от сено и нотки на какао и вишни. Вкусът е сложен и многопластов, с аромати, напомнящи на тъмни плодове, анасон и карамфил, с леко цитрусово докосване, което се усеща на заден план. Завършекът напомня на крем карамел и изгорен дъб.
Капацитет: 0.70л
Код: 90373
Категория: Уиски
Алкохолно съдържание: 43% об.
... екстра върджин зехтин и Made In Italy в цялата си същност, Вареният тарел най-добре изразява добротата на италианската гастрономия. Въпреки това, нашият опит ни позволява да персонализираме продукта в зависимост от изискванията на клиента и да произвеждаме с същата автентичност Тарели с лук и стафиди, с семена от копър и анасон и много други.
Експорт
info@artebiancadoc.it...
...мента, лакрица, боровинка, анасон, канела, лакрица и канела, лакрица и череша, лакрица и джинджифил, лакрица и анасон, лакрица и евкалипт, сусам и мед, Ацерола и евкалипт, лайка и лимон, мед и други плодове... Производство и за PRIVATE LABEL.
... означава да си върнете времето, да се насладите на бавния ритъм на селото и неговото релаксирано протичане, означава да се чувствате глезени от тишината, откривайки спокойствие и мир. Ще ви се стори, че влизате в реалност, която е далечна, почти чужда, към която ще почувствате неустоима необходимост да се адаптирате, веднага щом я докоснете. В горещите летни дни, перголата ще предложи прохладно и приятно убежище от жегата, докато отпивате от студена чаша вода и "заму" (екстракт от анасон). Басейнът ще ви предложи облекчение и освежаване.
... патентовани от Caffè Poli: те се различават от всякакви други подобни продукти, които могат да се намерят на пазара. Можем да предложим изключителен продукт, който се оценява все повече по целия свят. От производството на кафе с вкус на шоколад, днес то се е разширило до други видове: с вкус на анасон, лешник, женшен, канела и мента и шоколад. Тези продукти са налични в капсули, на зърна и в буркани (смляно за мока или еспресо): формат за всяка нужда и за задоволяване на изискванията на всички клиенти!
Фалани произвежда ръчно изработени бонбони от 1926 година. Компанията се е развила от занаятчийска работилница до структурирано предприятие и днес разпространява продуктите си в Италия и в чужбина. Най-известните бонбони на Фалани са от класическата линия, с класически вкусове: ечемик, ревен, мента и анасон. Фалани произвежда и други линии: Младежка линия, Билкова линия, Линия без добавена захар и Биологична линия. Произвеждат се и персонализирани бонбони.
Производство на бонбони в пакет или в кутия, разтопени или опаковани. Услуга за персонализиране на промоционални, туристически или аптечни бонбони. Пълнени бонбони с плодове, мляно, лакрица, мента, анасон, селцер, сметана, мед, бонбони на пръчка, чупас, шоколадчета и др. Бонбони за поводи: сватби, Свети Валентин, раждания, кръщенета, Богоявление и Хелоуин. Запитване за оферта директно онлайн.
... и чичовците си. Днес, с помощта на съпругата си Симона, Рикардо Костенаро гордо управлява сладкарницата, където успешно експериментира с рецепти, които съчетават тосканската сладкарска традиция с валтелинската: известен е с неговия „Бучелато“, типичен сладкиш с грозде, лешници, анасон, бадеми и орехи, изключителна рецепта, за която с право е много ревнив. За бъдещето Костенаро мечтаят да се разширят още и вече най-голямото им дете Николас е решил да учи в Хотелското училище, за да може един ден да следва стъпките.