...Мед от мащеркаЦвят: светъл кехлибар, обикновено с нюанс
Аромат: цветен с фенолна съставка
Вкус: сладък с нотки на киселинност
Производствена зона: Варовикови райони на двете плато...
...Зелената розова пиперка на едро от Lord Spices Group е уникална и жизнена подправка, перфектна за добавяне нацвят и вкус към вашите ястия. С традиция от повече от век, ние сме лидери в производството и разпространението на зелена розова пиперка на едро, предлагайки персонализирана услуга, която обхваща национално и международно ниво. Нашата зелена розова пиперка е внимателно подбрана и опакована в различни формати, осигурявайки нейната свежест и качество. Без ГМО, нашата зелена розова пиперка е безопасен и вкусен избор за вашите кулинарни творения.
...Мащерка (Thymus vulgaris) е многогодишно тревисто растение, принадлежащо към семейството на Ламиците. То е известно със своите малки и ароматни листа, които обикновено се използват като ароматна подправка в кухнята, както и за своите лечебни свойства.
Мащерката има малки, тесни, ланцетни листа, разположени в двойки. Листата обикновено са сивозелени нацвят и са покрити с малки косми, които им...
...Мед, събран от пчелите от мащерка, принадлежаща към групата на лабиатите, които живеят в бедни, каменисти и много сухи почви. Неговият цвят варира между светъл кехлибар и тъмен кестен в зависимост от произхода му, а вкусът му е много приятен. Лесно кристализира поради високото си съдържание на захари. Особено подходящ за физическа и умствена умора, респираторни заболявания, астения и регулиране на менструацията.
...Дъбовият мед е изключителен продукт, който се получава от кошерите, разположени в дъбовите гори. Този вид мед е известен със своя уникален вкус и тъмен цвят, който отразява богатството на хранителните вещества, присъстващи в нектара на дъбовите цветя. Освен това, дъбовият мед е високо ценен за своите антиоксидантни свойства и способността си да укрепва имунната система, което го прави идеален...
...Зреенето е минимум 30 дни, кората е естествена и с цвятна червен пипер. Вътрешността на сиренето е бяла, с равномерно разпределени очи.
Маслеността, мекотата и вкусът са основните характеристики, които идентифицират нашето козе сирене "Кампос де Толедо".
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
...Суров мед, събран от нашите собствени пчели, произхождащ от девствените места на слънчевите поля на Лас Навас и Мансегарес. Изобилни цъфтежи на кантюсо.
Събран през месеците май, юни и юли, основно. С цвятна червеникаво кехлибар, с много интензивен и устойчив цветен аромат, сладък вкус с ясни кисели нотки. Характеризира се с бавна кристализация.
Този мед притежава антисептични свойства и бори колики и неразположения. Действа като антисептик и увеличава физическата сила.
... монофлорни нектара. Мед от розмарин, от мащерка, от портокалов цвят, от лавандула, от кестен, дъб,...
ИЗБОР НА МЕДОВЕ ОТ МНОГОЦВЕТНИ НЕКТАРИ
По-тъмни или по-светли, медовете от многоцветни нектара са медове, събрани от различни нектара или медосбори, които пчелите ни предоставят с вкусове и аромати, характерни за всяка зона на произход.
... това, всички етикети са написани на пет различни езика (испански, английски, френски, немски и класически арабски).
Над 3 000-те кошера, които Apícola Cuartero има разпределени в голяма част от испанската география, правят така, че Mieles del Tío Juan Cruz да обхваща голямо разнообразие от цъфтежи от най-разнообразни екосистеми, за да могат пчелите да ги опрашват.
От територията на Арагон се използват цветя като розмарин и розов мащерка, първото произвежда мед с много светъл цвят, мек вкус и приятен ароматен финал; а второто е с цвятна кехлибар и сладък вкус с кисели нотки.
... пчелен мед, както монофлорен, така и многофлорен. На уебсайта им можем да видим широкия им каталог от продукти: медове от мащерка, портокалов цвят, розмарин, кестен, планина, цветя, планина, евкалипт, бадем и много други. Зехтинът, който намираме на beevoo.net, е един от най-награждаваните в Испания. Става въпрос за зехтин от ранна реколта, извлечен при 21-23ºC, който запазва всички свои органолептични свойства.