... трюфел, пица с трюфел, сосове с трюфел, паста с трюфел, ризото с трюфел, лазаня с трюфел, сирене с трюфел, пюре с трюфел, риба с трюфел, салати с трюфелен оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че "Olio-baldintzak" не се използват за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, те трябва да се използват за завършване на вече приготвени ястия...
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Орех с екологична черупка, произхождащ от органично земеделие.
Суровият шамфъстък запазва непокътнат мощния вкус на този орех, както и неговата естествена текстура. Освен това, той запазва всички свои свойства и може да се добавя към всякакви ястия.
...). Вкусът е сладък, с леки кисели нотки и солени нюанси. С ниска вискозитет, той притежава леко висока влажност.
Трябва да се има предвид, че въпреки че авокадото е растение, отглеждано в Америка, по тропическото крайбрежие на Гранада се намират големи площи от неговото отглеждане.
Този тип медове много добре се комбинират с ястия от солен треска, пържено агне, а след това готвено с подправки, печено свинско или с сладоледи и сирена, особено с козе сирене, което не е много силно, като свежи, нежни или дори полутвърди.