...сол, чесън и риган.
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опакован вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на производство: Мацерация, мариноване, пълнене, сушене, узряване, нарязване и опаковане.
Съставки: Ломо от Иберийска свиня Белота, Пименто D.O от Ла Вера, маринован с натурални подправки, сол, чесън.
Нетно тегло: 100 гр.
...ОРИГИНА: клане на прасето, което се извършва в северната част на Арагон.
ИНГРЕДИЕНТИ: постни части от прасето и бекон.
ФОРМА: форма на подкова.
ВКУС: вкусен, леко ароматизиран с билки.
ПРЕДСТАВЯНЕ: парчета с размер 28/30; опаковани в естествена черва.
ОПАКОВКА: в контролирана атмосфера.
СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца; дата, посочена на опаковката.
ПРИГОТВЯНЕ: нарязан на тънки, леко заоблени филийки.
ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С: с препечен хляб, ароматизиран с домат или чесън, или алтернативно без подправки.
ДА СЕ СЪХРАНЯВА: на хладно и сухо място.
Кооперация "Екстременья де Ахос де Асеучал" е основана с ентусиазма и жертвоготовността на група земеделци. Те прилагат своите знания, опит и традиции, придобити и наследени от поколение на поколение. Нашият опит ни е помогнал да растем и да се развиваме. За целта, ние събираме продукт с всички необходими контролни качества, внедрявайки система за проследяемост и винаги с уважение към околната сре...
В Peturel се занимаваме с производството на чесън, лук и картофи в Маскарак, в провинция Толедо.
Сред нашите продукти можете да намерите чесън, обелен чесън, нарязанчесън, черен чесън, чесън в мрежа, лук и картофи.
Производител и износител на чесън във всички негови разновидности (лилав, бял, виолетов и др.), в различни формати (плетки, гроздове, нарязан, кутии, чували и др.), персонализирани с вашата марка или без персонализация. Доставяме до всяка точка на света и всякакво количество до 15 хиляди тона.