Семейна компания с над 50 години традиция в производството на сладкарски изделия и бисквити под търговското име Pastas y Bizcochos Gloria.
В момента в INACO се специализираме през последните години в натуралното хранене с производството на екологични бисквити и пасти с марката BELSI, като избираме най-добрите натурални суровини от 100% екологично земеделие, пълнозърнести брашна, зърнени култури, ...
...Това са занаятчийски бири, направени от ечемик, отглеждан в нашите собствени полета, с малц, хмел и зехтин (изработен с водоразтворимата част на зехтина).
... се съчетава с пушени меса, интензивни или сини сирена, дори и сладки комбинации като черен шоколад, турон и др.
СЪСТАВКИ:
Вода, ечемичен малц, ръжен малц, хмел и мая.
АЛЕРГЕНИ:
Ечемик, ръж
ИСТОРИЯ:
ДАЙ МАСКА И ТОЙ ЩЕ ТИ КАЖЕ ИСТИНАТА
Преди време в планините, които разделят Лас Маринас, живеел разбойник. В онези времена, за да преминеш през тях и да отидеш от Алтеа до Калпе, можело да се мине само по тясна пътека, която един маскиран човек използвал, за да обира наивните пътници.
...Бележки: Вкус на меласа и бананов хляб с орехи, ечемичен малц и кисело-сладък шоколад. Добро тяло, кремообразно усещане в устата и плодова сладост с нотка на турски наслади.
Светото Сърце
Майсторът на печенето твърди, че перфектната смес се състои в способността да се постигне баланс между всички вкусове.
Майсторът на печенето твърди, че точната смес е съвкупност от постоянни променливи, които...
...Онлайн магазин за съставки и материали за бира, разположен в Севиля. За да направите собствена домашна бира: - Малц - Начални комплекти - Комплекти с течен концентрат - Комплекти с цялостно смляно зърно - Хмел - Дрожди - Производство - Опаковане - Инструменти - Добавки - Курсове Повече информация: http://www.lamalteriadelcervecero.es Онлайн магазин, разпространение на продукти за производство на бира. Разпространение в цяла Испания. Онлайн магазин, отворен 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.
... способност за действие за изпълнение на своите цели, а присъединяването на над 700 членове от цял свят към организацията е доброволно. Тя е независима от публичната администрация, от работническите организации и от политическите партии и асоциации от всякакъв вид. В нашата компания сме специалисти в анализа на бира, списание за бира, бира от малц, лаборатория за бира, качество на бира, освен че разполагаме с експертни компании в производството на бира.
... добавят времето и любовта, които се влагат в производството на всяка партида бира, което прави вкуса й "като преди петдесет години". За да се получат различните сортове бира, те трябва да се приготвят с основен малц, към който се добавят и други по-печени, за да се придаде различен цвят и вкус. Освен това влияят и други фактори като времето на накисване, температурата на ферментация, маята или узряването, които са различни в зависимост от типа бира. "Това е напълно индивидуален и личен производствен процес за всеки тип".