... топъл хляб, разтопяване върху стекове или смесване в картофенопюре, неговата гладка текстура и инфузията от трюфел създават елегантен завършек за всяко ястие. Това гурме масло е задължително за любителите на трюфели, добавяйки изискана и вкусна нотка към любимите ти рецепти.
... месо боилар, паста боилар, ризото боилар, лазаня боилар, сирене боилар, картофенопюре боилар, риба боилар, салати с трюфелов оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че условията на олиото не са предназначени за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, а трябва да се използва за декорация на вече приготвени ястия. Антиинфламаторната активност на хидрокситиразола подсилва специфичната му способност за борба с алергиите, тубер меланоспорум.
...Фон дьо картофенопюре с или без лук, специално за приготвяне на картофени омлети само за 5 минути.
Можете да приготвите омлети с плътна или сочна консистенция, вие решавате какъв да бъде омлетът. Просто трябва да запържите малко от продукта и да добавите яйцата.
... приготвяне на хранителни продукти. Изучавайки твоя продукт и желаното производство, можем да създадем линия на работа, подходяща за твоите нужди.
КАКВО МОЖЕШ ДА ПРИГОТВИШ?:
Мъфини, кексчета, торти, масленки, бисквити, понкесити, кейкове, брауни, плум кейк, собаос, панке, мраморен кекс, кремове, йогурт, торти, киш, сосове, супи, брандата, мус, паста за крокети, лазаня, картофенопюре... ТВОЯТ ПРОДУКТ.
Философията на компанията се основава на персонализирано обслужване на клиента, консултиране и винаги търсене на най-добрите решения за всеки случай.
Интересувам се от покупка на палети с картофено нишесте от 5 кг и 25 кг, както и от жълто картофенопюре от 5 кг и 10 кг, и оризово нишесте от 5 кг и 25 кг.