...Извлечен единствено по механични средства, без добавки или рафиниране, запазвайки всички полезни свойства на маслината.
Богат на хранителни вещества: Високо съдържание на олеинова киселина и естествени антиоксиданти като витамин Е, които допринасят за здравословна и балансирана диета.
Висока универсалност: Идеален както за употреба в суров вид, в салати, сосове и маринати, така и за готвене, пържене или печене, като винаги запазва характерния си вкус.
Свържете се с нас за повече информация и за да поискате оферта.
...витамини и естествени аромати, произведен от захарен тръстик, лимон и маслинови дървета и чрез физически процеси, без добавяне на консерванти или изкуствени подсладители. Може да съдържа малки парченца плод. Добавената захар е по-малко от 20%. Този гел комбинира характеристиките на лимона и неговата "C" витамин и на зехтина, който съдържа полифеноли и е направен с разтворими в вода частици от маслини, получени при смилане. След това преминава през процес на пастьоризация и концентрация, за да се осигури стабилността на продукта, характеристиките...
... пържени ястия.
Освен отличния си вкус, маслото Hojiblanca е известно с високото си съдържание на мононенаситени мастни киселини и естествени антиоксиданти, което го прави здравословен и полезен продукт за сърцето и кръвоносната система.
...В DELSA разработваме, произвеждаме и предлагаме хранителни аромати за всички сектори на индустрията (бонбони, масла, сосове и готови ястия, маслини и туршии, индустриална сладкария, сладоледи...)
Ако имате проект и се нуждаете от аромат, не се колебайте да се свържете с нас!
...Зехтин екстра върджин, извлечен от маслини от сорта Пикуал, отличаващ се с отличен състав на мастни киселини и количество естествени антиоксиданти. Високото съдържание на мононенаситена олеинова киселина помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, а ниското съдържание на линолова киселина и високото съдържание на полифеноли го правят най-стабилното масло, което съществува; това е зряло масло с голямо тяло. На вкус е балансирано в горчивината и пикантността, напомнящо на доматеното растение и зеления бадем.
...Маслиново масло от висша категория, получено директно от маслини само чрез механични процедури. Студено пресовано, Пикуал, събран през октомври.
Със златистозелен цвят, то притежава интензивен плодов аромат и цветови нюанси на зелено. Има дълготрайна устойчивост, доминирана от приятно парене, което разкрива високото съдържание на полифеноли, като гаранция за запазване на всички негови естествени...
...Зехтин с отличен вкус, способен да предаде невероятен баланс между горчиви и пикантни аромати. Тази разновидност се характеризира с естествени аромати, тъй като се произвежда от маслини, свободни от пестициди и химически продукти, което предоставя на потребителя зехтин с голямо количество полифеноли, които помагат за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и обогатяват клетките, удължавайки по този начин живота на нашите потребители.
Маслопреработвателната фабрика Aceites Gil Luna е семейна компания с истинска страст към производството на качествено масло. Разположена в околностите на Природния парк Сиера де лас Ниевас, едно от най-здравословните и естествени места за отглеждане на нашите маслини.
Зехтинът Extra Virgin Gil Luna е сложен и балансиран, с цветове от зелено до златисто, с плодов и интензивен вкус, с голямо тяло...
... ТЪРГОВСКИ СТАНДАРТИ или ЦЕНТРАЛИ ЗА ПОКУПКИ. Отклоняваме крайни клиенти към дистрибутори. Освен това предоставяме на нашите дистрибутори следните услуги: - Палетиране на национално ниво: 1-6 палета от фабриката до крайни клиенти за генериране на нетни маржове. - Комбиниране на поръчки за пелет с брикети и чували с костилки от маслини от първо качество за печки. - Пневматични услуги за пелет и чипс...
... начин за околната среда в Сиера Морена в Кордоба. Вариантите на тези маслини са Пикуал, Арбекина и Невадило Негро (последният е местен и уникален за тези земи). Получената смес е била изследвана от най-престижните учени, които заключават, че това масло предлага най-много ЗДРАВНИ СВОЙСТВА, благодарение на високото си съдържание на полифеноли (естествени антиоксиданти), което може да е три пъти повече от това на други масла от същата категория.