...Той произлиза от пресоването на какаово масло или паста и е основна съставка в производството на шоколад и сладкарскиизделия. Също така се използва в козметичния сектор.
Вижте трите (3) 100% дезодорирани и две (2) натурални масла, налични в зависимост от вашите изисквания.
Представяне:
• Блокове (твърди) 25 кг
• Течност в насипно състояние (резервоари)
За повече информация относно нашите продукти, технически спецификации и/или дистрибуция, моля, консултирайте се с нашия търговски екип. Ще се радваме да ви обслужим и да ви представим опции, адаптирани към вашите изисквания.
...Пастьоризираният течен жълтък е основна съставка за ресторантьорството, сладкарството и хлебарството, благодарение на високото си сухо съдържание, което гарантира оптимален добив при производството на продукти. Този продукт е идеален за приготвяне на сосове, сладкарскиизделия и други кулинарни приложения, предлагащи изключителна текстура и вкус, които подобряват всяка рецепта.
Наличен в...
Семейна компания с над 50 години традиция в производството насладкарскиизделия и бисквити под търговското име Pastas y Bizcochos Gloria.
В момента в INACO се специализираме през последните години в натуралното хранене с производството на екологични бисквити и пасти с марката BELSI, като избираме най-добрите натурални суровини от 100% екологично земеделие, пълнозърнести брашна, зърнени култури...
... различни формати, вариращи от пасти до кубчета, люспи и резени.
Ние сме специализирани в бадеми и фъстъци и се грижим дори за най-малкия детайл в тяхната обработка, от момента на прибиране на реколтата в полето и обработката им във фабриката, до доставката им на нашите клиенти в зависимост от техните нужди.
Освен това можем да предложим специфични решения за всеки сегмент на хранителната индустрия: шоколади, печива, сладкарскиизделия, млечни продукти и сладоледи, между другото.
Посетете нашия уебсайт за повече информация.